Ioana Năstase, șantajată emoțional de fostul tenismen, pentru a nu divorța: „S-a folosit de aceste lucruri atunci. A profitat”

Data publicării:
Ioana și Ilie Năstase, Facebook
Descriere foto: Ioana și Ilie Năstase, Facebook

Ioana Năstase este extrem de supărată, din cauza acuzațiilor pe care le-a primit din partea lui Ilie Năstase. 

Ioana Năstase a fost subiectul de discuție al primelor pagini, în ultimele zile, după ce soțul ei, Ilie Năstase, a acuzat-o pe aceasta de faptul că ar fi fugit de acasă cu două milioane de euro. Bruneta s-a arătat a fi de-a dreptul șocată, când a a auzit zvonurile împrăștiate de fostul tenismen și, spune ea, tot conflictul a pornit ca un plan de răzbunare. Ioana spune că încă nu a apucat să discute cu soțul ei despre aceste lucruri, pentru că îi este foarte greu să-l privească în ochi, în această perioadă grea. 

”Încă nu am apucat să discutăm, deoarece eu am preferat să plec un pic să mă liniștesc. Și nici nu vreau în perioada asta să-l văd, sincer! Vreau să mai treacă un pic timp.

Cum pot să mă acuze pe mine că am luat eu 2.000.000 (n.r. euro) și am plecat de acasă?! De fapt, el era pornit pe mine cu mai mult timp în urmă. De ce să mint! Îl simțeam, îl vedeam. Nu știu de ce, pentru că el este un om schimbător.

Acum e ok, peste două ore… nu știu să vă spun ce s-a întâmplat. De fapt, sunt foarte multe lucruri de spus, dar îmi place să-mi spăl lucrurile în familie”, a mărturisit Ioana Năstase, potrivit Fanatik.

VEZI și: Ilie Năstase îl face praf pe Gigi Becali: „Sunt metode de Evul Mediu”. Ce l-a înfuriat pe fostul tenismen

„Niciodată nu m-am împăcat cu el și a doua zi să-mi ofere un cadou”

Relația celor doi a fost presărată în ultima vreme de diferite scandaluri, care i-au dus, la un moment dat, în pragul divorțului. Actele nu au fost niciodată finalizate, iar Ioana Năstase a dezvăluit acum adevăratul motiv pentru care s-a întâmplat acest lucru. De asemenea, aceasta pune capăt speculațiilor cu privire la faptul că ar fi stat lângă fostul sportiv, doar pentru avantajele financiare. 

„Nu poate să-mi reproșeze nimeni, nimic. Oamenii interpretează mereu. Împăcările nu au fost datorită faptului că mi-a oferit mie cadouri, sub nicio formă. Niciodată nu m-am împăcat cu el și a doua zi să-mi ofere un cadou.

Împăcările au fost de altă natură. Că se simțea foarte rău, că i s-au spart… nu știu ce probleme avea pe la cap. Tind să cred că Ilie s-a folosit de aceste lucruri atunci când voiam să divorțăm. A profitat un pic de bunătatea mea. Mă mai aștept și la altele. Nu pot să dau exemple, dar, dacă a făcut asta…”, a continuat bruneta, pentru sursa citată.

 

Poate te interesează și: Amalia Năstase, apel disperat către Protecția Consumatorului: „Te uiți la tine și te umfli. Nu știu ce băgați în mâncare în România”

Mai mult, aceasta spune că nu mai este dispusă să mai lase de la ea, întrucât și-a călcat de mai multe ori pe principiile și valorile după care se ghida în viață. Mila a făcut-o de fiecare dată să se întoarcă la Ilie Năstase și să-i mai acorde încă o șansă. 

”Eu sunt genul de femeie care atunci când intră într-o căsnicie, face totul să rămână acolo. Fac tot ce-mi stă mie în puteri pentru a duce acea căsnicie frumos. Cu iubire, cu respect, cu tot ce se poate. Respectul, comunicare, pentru mine asta contează cel mai mult.

Când ele dispar, nu mai are sens. Și astea au dispărut demult, dar totuși eu am rămas în continuare, deoarece am considerat că el are nevoie de mine. El știa acest lucru, că sunt un om milos. L-am lăsat să facă ce vrea”, a mai spus bruneta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel