Ioana Năstase, motivul pentru care a retras cererea de divorț: „Este la vârsta la care are nevoie de ajutor”

Data publicării:
Ilie Năstase și Ioana Simion, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ilie Năstase și Ioana Simion, sursa foto Facebook

Ioana și Ilie Năstase erau pe punctul de a divorța, dar bruneta s-a răzgândit chiar în ultimul moment. Ce a făcut-o să renunțe la ideea de separare?

În urmă cu trei luni, Ioana și Ilie Năstase se aflau în centrul unui scandal de proporții. Cei doi au decis că este mai bine să se despartă, iar bruneta a intentat divorț. Chiar dacă la început, cei doi și-au adus acuzații grave, pe parcurs, Ioana și Ilei au revenit la sentimente mai pașnice. 


Cei doi aveau înfățișare pe 24 iunie, la Judecătoria din Hârșova, dar bruneta a retras cererea de divorț, chiar în ultimul moment. Aceasta spune că Ilie Năstase are nevoie de ajutorul ei. 


"Da, ați aflat corect. Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva", a declarat Ioana Năstase pentru Click!.


Scandalul dintre cei doi a pornit după ce Ilie Năstase a devenit violent cu soția lui, iar aceasta a anunțat Poliția. Ioana Năstase a recunoscut că soțul ei este un bărbat destul de gelos, drept dovadă stând reacția lui când bruneta a primit un buchet imens de trandafiri.Chiar dacă a trecut prin clipe grele atunci, bruneta spune că l-a iertat și speră ca totul să fie mult mai bine pe viitor. 


”E mai bine pentru mine și Ilie. Eu nu am uitat acel eveniment din luna ianurie, l-am iertat și am trecut peste, încerc să fie cel mai bine și pentru mine și pentru el, e exact ce simt acum”, a povestit Ioana Năstase pentru Antena Stars.

 

Citește și: Andreea Tonciu intervine în scandalul divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Ce spune bruneta despre nașii săi: "Nu mor caii când vor câinii"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel