Andreea Tonciu intervine în scandalul divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Ce spune bruneta despre nașii săi: "Nu mor caii când vor câinii"

Data publicării:
Andreea Tonciu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, sursa instagram

Andreea Tonciu nu s-a mai putut abține și  răbufnit în scandalul divorțului nașilor săi, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța a șocat pe toată lumea. Nici Andreea Tonciu, fina celor doi nu a putut să accepte acest lucru, mai ales că cei doi nu dădeau semne că între ei ar exista vreo problemă. Pe zi ce trece, tot mai multe detalli șocante ies la iveală din căsnicia celor doi. Sătulă de tot ce se scrie în presă despre nașii ei, Andreea Tonciu nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a spus că a dat bani la cămătari pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului ei

Bruneta a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, în care ea și soțul ei se află alături de nașii lor, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. În dreptul imaginii, Andreea Tonciu a mărturisit că nașii lor se iubesc mai mult decât orice pe lumea asta și că nu au cum să destrame tot ce au construit împreună.

 

Anamaria Prodan, gest extrem. Dovada că Laurențiu Reghecampf nu vrea să divorțeze: „Ne umilim, ne trădăm, petrecem ani în dușmănie și strângem venin în noi”

 

"In ce lume traim??? Ati ajuns sa mintiti poporul cu televizorul doar pentru cativa bani? Cand vreodata crede ti voi ca se v a destrama un imperiu atat de frumos??? Cand???? Parintii mei spirituali se iubesc mai presus ca orice pe lumea asta, sunt facuti unul pentru altul. De ce vreti sa stricati, de ce? Un singur lucru mai am sa va spun…. NU MOR CAII CAND VOR CAINII @anamariaprodanreghecampf @niculescu.daniell " , a scris Andreea Tonciu pe rețelele de socializare.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel