Ioana Ginghină, terapiile la care apelează pentru a se menține tănără și în formă: „Sunt mult mai liniștită, dorm mult mai bine…”

Data publicării:
Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

Ioana Ginghină a dezvăluit la ce terapii apelează pentru a se menține tânără. 

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Nu mai este un secret pentru nimnei faptul că vedeta arată impecabil, la vârsta de 45 de ani. Recent, Ioana Ginghină a dezvăluit, pe blog-ul său, la ce terapii apelează pentru a ține semnele bătrâneții departe. 

Ioana Ginghină, terapiile la care apelează pentru a se menține tănără și în formă

„Tu chiar vrei să trăiești 100 de ani?“ m-a întrebat o prietenă acum ceva timp.Nu, i-am răspuns, dar vreau să trăiesc bine atât cât trăiesc. În general, cam astea sunt reacțiile atunci când povestesc în cercurile mele sociale, despre diverse metode anti-aging pe care le mai descopăr și pe care le mai încerc. Însă, anti-aging. nu înseamnă că vreau să arăt de 20 de ani la 45, eu vreau să mă simt bine, să am energie, să mă bucur de viață”, a povestit, Ioana Ginghină, pe blogul său.

Ioana Ginghină a mărturisit că face terapii cu ozon, care îi generează multiple efecte terapeutice. 

„M-am prezentat pentru prima ședință acum două săptămâni, cu puțină teamă, căci de când aud de perfuzii nu pot să spun că sunt foarte liniștită. Totuși, îmi doream să fac această terapie, așa că am lăsat frica și am început terapia. Autohemoterapia majoră (AHTM) este o metodă sigură și foarte eficientă de administrare sistemică a ozonului. Ea constă în recoltarea de 50-150 ml (până la 300 ml) de sânge venos, care se ozonează prin barbotare, ulterior fiind reperfuzat în venă din care a fost recoltat. În acest mod, speciile reactive ale oxigenului (ROS), moleculele rezultate din reacția ozonului cu sângele, ajung prin circulația generală la toate țesuturile din corp, generând multiple efecte terapeutice”, a explicat actrița.

Ioana Ginghină: „Sunt mult mai liniștită, dorm mult mai bine și am o stare foarte bună”

Actrița a precizat faptul că terapiile o ajută să doarmă mai bine și să aibă o stare de liniște. 

„Ca și experiență proprie, nu te simți ca la doctor, asta e clar, nici măcar ca la analize. Atmosfera este mult mai relaxată, mai bei un ceai, mai o conversație cu domnul doctor, unde mai pui că la a doua ședință m-am nimerit cu o doamnă cam de aceeași vârstă cu mine și am povestit de parcă eram la cafenea. Ce simt, concret, este că sunt mult mai liniștită, dorm mult mai bine și am o stare foarte bună. Între ședințe nu aș vrea să treacă mai mult de 10-14 zile. Pentru că sunt de prevenție, nu trebuiesc făcute săptămânal neapărat, dar nici prea mult timp să nu treacă, gen 4-6 săptămâni. Revin și la final cu o impresii…”, a mai adăugat vedeta.

Ioana Ginghină a renunțat definitiv la carne

„Nu mai țin dietă, pentru că de când nu mai mănânc carne și am grijă ce mănânc, nu mă mai îngraș. Mă îngraș maxim un kilogram pe iarnă, mai mult că a fost vacanță, dar îl cam dau jos tot la fel de ușor, când încep cu salate, cu postul”, ne-a mărturisit la un moment dat cunoscuta actriță.

Citește și: „Mâncam pâine mucegăită cu margarină”. Ioana Ginghină, dezvăluiri neștiute din perioada facultății: „Eram îmbrăcată într-un clown și împărțeam flyere”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel