Ioana Ginghină se mărită. Fosta soție a lui Alexandru Papadopol a acceptat inelul: „Pandemia ne-a grăbit puțin relația”

Data publicării:
Ioana Ginghină, Foto Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină, Foto Instagram

Ioana Ginghină a înflorit după divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița a început o nouă viață și acum se pregătește să se recăsărorească. 

Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Izolarea și restricțiile din pandemie au apropiat-o mai tare de iubitul ei, cu care s-a mutat împreună și acum plănuiesc să se căsătorească. 


”În această perioadă aniversăm un an de când stăm împreună, am aniversat un an de relație în octombrie, anul trecut. A fost primul an și cum putea să fie decât minunat. Pandemia ne-a grăbit puțin relația, dar s-a dovedit a fi o idee bună. Cine știe când am fi făcut pasul în condiții normale. Eu am vrut să stau singură, o perioadă, să mă gândesc bine la ceea ce vreau să se întâmple în viața mea. Apoi să nu credeți că nu au mai fost tot felul de încercări, dar nu se pot numi relații. Nu vreau să vorbesc despre ce face Cristi pentru mine, știu însă cum mă face să mă simt și asta este cel mai important.”, a declarat Ioana Ginghină pentru viva.ro.


Actrița spune că a primit deja inelul și că nu exclude nici varianta de a mai avea un copil. Fiica acesteia, Ruxi, și-a dat deja binecuvântarea pentru noul mariaj al mamei sale. 

”Da, normal. Ea este cea mai importantă pentru mine, deci la ea vin prima dată veștile bune.”, a continuat actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel