Ioana Ginghină s-a „tunat”: „După 40 de ani, am început să-mi injectez botox în zona frunții”

Data publicării:

Ioana Ginghină apelează frecvent la proceduri estetice pentru a ține timpul în loc. 


Ioana Ginghină recunoaște că își injectează botox în ridurile de pe frunte de câțiva ani. Actrița spune că această procedură este una de „bun simț” și încearcă să schimbe modul în care  termenul „botox” este înțeles de unele persoane. 

„După 40 de ani, am început sa-mi injectez botox in zona frunții, cam de doua ori pe an. Ce trebuie să înțelegeți este ca botoxul nu umple nimic, nici riduri, nici buze și nici pomeți.
Acela care vă sperie pe voi este acidul hialuronic.
Acela se pune în buze și nu este nimic neregulă nici cu el, dacă este folosit cu bun simț.
Marea problemă este că avem acele exemple de doamne sau domnișoare care au exagerat cu volumul buzelor și de aceea am rămas cu spaima că botoxul strică.
Deci botoxul se folosește doar pentru zona frunții și nu face nimic altceva decât imobilizează mușchii fetei, astfel ca să nu mai faci acele riduri de expresie.
Am venit la doamna doctor Daniela Diveică și  am descoperit un tratament despre care vreau să vorbesc intr-o emisiune. Este un subiect tabu dar care trebuie abordat, căci sunt sigura ca va interesează, doamnelor.
Revin in curând cu detalii!”, a scris vedeta pe Instagram. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel