Ioana Ginghină, prima apariție publică alături de iubitul ei: „Cristi nu vrea să apară mai mult decât este cazul” /FOTO

Data publicării:
Ioana Ginghină, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină, sursa foto Instagram

Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an de zile. 

Ioana Ginghină este o femeie fericită. Vedeta a înflorit după divorțul de Alexandru Papadopol și a început o nouă viață. Povestea lor de dragoste a aînceput de la un pahar de vin, iar acum își fac planuri de nuntă. 


Ioana spune că nu știe cine a făcut primul pas, însă lucrurile au venit de la sine și totul s-a întâmplat așa cum a trebuit să se întâmple. Aceasta a fost contactă de firma pe care actualul său iubit o deținea pentru un proiect, iar la evenimentul respectiv, Cristi i-a întrebat pe cei prezenți dacă vor să guste un pahar de vin, iar actrița a acceptat bucuroasă. 


„În această perioadă aniversăm un an de când stăm împreună, am aniversat un an de relație în octombrie, anul trecut. A fost primul an și cum putea să fie decât minunat. Pandemia ne-a grăbit puțin relația, dar s-a dovedit a fi o idee bună. Cine știe când am fi făcut pasul în condiții normale. Eu am vrut să stau singură, o perioadă, să mă gândesc bine la ceea ce vreau să se întâmple în viața mea. Apoi să nu credeți că nu au mai fost tot felul de încercări, dar nu se pot numi relații. Nu vreau să vorbesc despre ce face Cristi pentru mine, știu însă cum mă face să mă simt și asta este cel mai important”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Ioana Ginghină pentru viva.ro.


Chiar dacă au stat departe de lumina reflectoarelor, după ce restricțiile impuse împotriva Covid-19 s-au fost mai relaxat, Ioana și-a scos iubitul la un film. Cei doi au fost însoțiți de fiica artistei. 


„Emoții mari pentru noi toți. Prima ieșire publică împreună.  Să sperăm că a trecut pandemia și e abia începutul. Și rămăsese că vă spun cum e filmul... Da, merită văzut”, a scris Ioana Ginghină în dreptul fotografiilor postate pe pagina ei de Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ioana Ginghina (@ioanaginghina)


Cristi Pitulice este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism, cu o experiență de peste 13 ani în acest domeniu. 


„Cristi nu vrea să apară mai mult decât este cazul, dar asta nu înseamnă că nu vrea să meargă cu mine la evenimente de genul asta”, a spus Ioana pentru Click!.

 

Citește și: Ioana Ginghină s-a „tunat”: „După 40 de ani, am început să-mi injectez botox în zona frunții”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel