Ioana Ginghină, fără machiaj și filtre. Cum arată actrița, la prima oră a dimineții

Data actualizării: | Data publicării:

Ioana Ginghină a renunțat complet la machiaj, pe rețelele de socializare.

Ioana Ginghină arată, într-devăr, spectaculos, la vârsta de 45 de ani. Vedeta se menține într-o formă fizică de excepție, lucru care îi ascunde complet numărul din buletin. Acest lucru nu e întâmplător încă, întrucât îndrăgita actriță are un stil de viață extrem de sănătos, din care nu lipsește, bineînțeles, nici sportul. Vedeta a moștenit aceste obiceiuri sănătoase din copilărie, întrucât tatăl acesteia, sportiv de meserie, a învățat-o să trăiască de mică în disciplină. Acest lucru pare că-i priește din plin Ioanei, care nu doar că are o siluetă ca trasă prin inel, dar și un ten perfect, unde ridurile sunt de domeniul trecutului. Artista a publicat un videoclip pe rețelele de socializare, unde, în prima parte, își arată fața complet nemachiată. Fanii au sărit imediat să o complimenteze pe actriță, pentru naturalețea de care dă dovadă mereu. 

„Frumusețe. Superbitate. Finețe. Minunăție. Prințesă!”

„Wow, ce frumoasă și ce frumusețe.”

„O adevărată lady”, au fost doar câteva dintre aprecierile primite de Ioana Ginghină, în mediul online.

VEZI și: Ioana Ginghină, dezvăluiri neștiute din teatrul românesc: „Actori înjurați și scuipați

Cum se menține actrița în formă

Într-un interviu recent acordat în exclusivitate pentru Spectacola, frumoasa actriță ne dezvăluia rețeta ei de succes. Chiar dacă în vacanțe se mai răsfață cu unele plăceri nevinovate, de regulă, actrița se abține de la multe alimente. 

„De ani de zile am, cred că sunt vreo cinci, de când mă mențin la aceeași greutate și rar mă mai îngraș câte un kilogram, dar aia doar de Crăciun, iarna când și acumulezi mult mai ușor. Mă abțin inclusiv în vacanțe, dacă îmi fac o nebunie, este cum a fost anul acesta. Pe 12 a fost ziua Ruxandrei și am fost în Cavala și am mâncat și eu o înghețată, m-am răsfățat cu alimente pe care nu le mănânc de obicei. A venit sora mea acum două săptămâni la mine, ea e cu 11 ani mai mică,  are alt metabolism și era fascinată că nu mănânc seara și m-a întrebat dacă nu-mi vine să ronțăi nimic, ea mânca de toate, și i-am spus că decât să mănânc acum și să văd că am pus un kilogram sau două și să mă chinui după să le dau jos, prefer mai bine să nu mănânc și aia e.”, a declarat Ioana Ginghină în exclusivitate pentru Spectacola.

„Eu nu mai mănânc seara de ani de zile”

Ioana Ginghină spune că a adoptat aceste obiceiuri sănătoase încă din copilărie, când tatăl ei era extrem de atent la dietă și la o viață cât mai sănătoasă. 

„Eu nu mai mănânc seara de ani de zile. Tatăl meu a făcut sport de performanță, box, și, pentru că trebuia să se mențină la 75 de kg la 1,80 metri el întotdeauna a ținut diete și eu am trăit toată viața în casă cu un om care a ținut dietă. La noi mereu s-a mâncat sănătos, am știut ce înseamnă să nu te îngrași, a fost un stil de viață, iar aici era și să nu mâncăm seara. Noi, ca și copii, mai mâncam, dar un fruct, un iaurt, o ciorbă de legume, era ceva ușor. Eu, când am venit la București, la 18-19 ani, am eliminat masa de seară ușor, ușor. De atunci, până în ziua de azi, eu rar mănânc seara. Dacă merg la o nuntă, o zi de naștere mănânc, pentru că știu că mă culc peste 5-6 ore.”, ne-a mai spus actrița.

Ioana Ginghină, rețetă de brioșe sănătoase, cu ciocolată. Sunt gata în câteva minute

Ioana Ginghină a renunțat la cafea

Mai mult, vedeta ne-a mai dezvăluit și alte câteva ”trucuri” pe care obișnuiește să le urmeze din când în când, pe lângă dieta zilnică. Printre acestea face parte și cafeaua, la care actrița a renunțat deja de aproximativ o lună.

„Eu mai fac cure de detox, așa cum am făcut-o pe cea cu pepene. Acum vreau să fac una cu struguri. Miercurea și vinerea țin post, dar mai sunt și vineri în care nu mănânc nimic, țin un fel de post negru, beau doar apă. Am aproximativ o lună de când am renunțat și la cafea. Eu sunt o persoană foarte echilibrată, cred în echilibru. Mie îmi făcea rău, acum nu am zis că nu mai beau deloc, dar nu mai beau acasă la mine, dacă mă invită cineva la o cafea, mai beau. Ajungeam să beau 3-4 cafele pe zi. De asta și țin așa dietă strictă, la mine ori e deloc, ori mult, nu merge puțin. Am înlocuit cafeaua cu ceai, beau ceai dimineața și seara.”, a continuat vedeta.

Citește AICI rutina de îngrijire a actrițeiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel