Ioana Ginghină, emoții pentru fiica ei. Cum a surprins-o Ruxandra: „Mămica e mai terifiată ca niciodată”

Ioana Ginghină, foto Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină, foto Instagram

Ioana Ginghină se află într-un moment emoțional cumplit. Vedeta așteaptă cu nerăbdarea vestea fiicei sale, Ruxandra.

Ioana Ginghină se numără printre părinții care au trăit emoții puternice în acest an, având în vedere că fiica sa, Ruxandra, a trecut prin transformări semnificative și a susținut un examen important. Într-un interviu, actrița a dezvăluit că a fost surprinsă de Ruxandra în această perioadă. Cu toate acestea, vedeta se confruntă în continuare cu emoții mari, în așteptarea rezultatelor pentru admiterea la liceul dorit.

Mămica e terifiată

Ruxandra a obținut cu succes rezultatele la Evaluarea Națională, un examen important în viața ei. Cu toate acestea, Ioana Ginghină se confruntă acum cu emoții mai intense în timp ce așteaptă să afle dacă fiica sa va fi acceptată la liceul dorit, unde își dorește să-și continue studiile.

„Mămica e mai terifiată ca niciodată, copilul s-a relaxat și iese în fiecare zi. M-a sunat acum că se îndreaptă spre casă, e plecată de pe la 11 de acasă. Ea s-a relaxat, gata, a terminat. Mi-a și zis: „Auzi, mama? Mie nu îmi vine să cred că nu îmi mai zici să merg în cameră, să învăț! Mă uit așa la tine și nu înțeleg de ce nu zici nimic!”. Eu sunt în mega-priză, parcă mai tare ca înainte de examen, ca să fie la liceul pe care și-l dorește. Nu au început încă înscrierile. Treaba stă bine, dar, până nu vezi cu ochii tăi…”, a spus vedeta, pentru Ego.ro.

Și-a surprins părinții

Ioana Ginghină a participat la lansarea unei noi colecții a unui brand renumit din domeniul frumuseții. Ca mamă, este extrem de mulțumită de succesul fiicei sale, Ruxandra, care a depășit așteptările tuturor și a obținut note mai mari decât se aștepta întreaga familie. Adolescenta și-a dovedit ambiția și determinarea, învățând intens în ultimele momente și demonstrând că poate atinge tot ceea ce își propune.

„A luat note bune pentru cât a muncit. Nu ne așteptam la notele acestea! A luat note mai mari decât se aștepta și ea, decât se aștepta toată lumea. Ruxi nu a fost niciodată un copil care să învețe foarte mult și ne-a surprins acum cu note mari, deci a fost bine.”, a mai spus Ioana, potrivit sursei precizate.

Și-a educat bine copilul

Pe lângă mândria și bucuria pentru reușita fiicei sale, Ioana Ginghină are în plan o călătorie specială la Paris alături de Ruxandra și cea mai bună prietenă, dar cu o condiție clară. Actrița este hotărâtă să îndeplinească acest vis doar dacă Ruxandra va fi admisă la liceul dorit. Cu toate acestea, Ioana Ginghină este fermă în decizia sa și, în cazul în care visul fiicei sale nu se va împlini, vacanța nu va avea loc.

„Dacă intră la liceul pe care și-l dorește, că nu e ca și cum l-am ales eu, mergem la Paris cu cea mai bună prietenă a ei, poate îmi iau și eu o prietenă. Da. (n.r. plătește ea) Doar nu o să pun copilele, nici nu mi-am pus problema! S-a dus, mă duc eu cu prietena la Paris. (n.r. dacă nu intră unde își dorește) Eu mi-am educat foarte bine copilul! Nu există negociere la anumite chestii. Eu am o relație foarte frumoasă cu Ruxi, am mare încredere în ea, după ce facem înscrierile vrea să plece la mare. I-am zis OK, nu am nicio problemă! Dar la mine lucrurile stau foarte clar. A luat note mai mari decât ne așteptam și toată familia a fost: „WOW! Bravo, felicitări, extraordinar!”. Am zis și eu: „Bravo, WOW”. La un moment dat, am văzut că toată lumea zicea așa și am spus: „Eu zic să ne oprim puțin! Totuși, nu a luat 10!”. Ce făceam dacă lua 10, o urcam pe stele? Hai să fim raționali! Ea a făcut, într-adevăr, un mare efort, s-a adunat pe ultima sută de metri, dar hai să ne oprim! Am înțeles! Nu vreau să le zic. (n.r. notele) Ea nu învață, copilul nu a învățat! Dacă vezi un copil că nu învață, zici: „Aia e!”, a încheiat vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 07 iul 2023, 15:19 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience