Ioana Dichiseanu primește mesaje de dincolo de la tatăl ei: „Aşa comunicam cu el şi cât era în spital”

Data actualizării: | Data publicării:
Ioana Dichiseanu, sursa facebook
Descriere foto: Ioana Dichiseanu, sursa facebook

Ioana Dichiseanu primește mesaje de la Ion Dichiseanu în vis. Ce spune aceasta despre comunicarea lor paranormală? 

Ion Dichiseanu s-a stins din viață pe data de 20 mai și a lăsat multă durere în urmă. Actorul a fost internat  trei luni de zile la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza unei infecții care i-a cauzat o pneumonie bilaterală. Fiica regretatului artist a suferit enorm și suferă în continuare. Aceasta spune că tatăl ei îi trimite mesaje de dincolo și comunică prin vise. 


Ioana a dezvăluit care era ultima dorință a tatălui ei: „Între Anastasia și tata este o legătură specială. Se iubesc, se înțeleg... În această poză, Anastasia împlinea trei anișori. Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță pe "primăvara sufletului său" în drum spre școală. În această seară la ora 22:00, dacă vreți să ne unim gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină curând și sănătos acasă și să i se îndeplinească dorința”, a scris fiica regretatului artist la doar câteva zile de la moartea marelui actor. 


Ioana Dichiseanu s-a rugat mult ca tatăl ei să se întoarcă sănătos acasă, în plus s-a luptat enorm ca acesta să treacă peste cu bine peste acea cumpănă. 


„L-am visat. L-am visat de foarte multe ori, aproape în fiecare noapte. Mi-a transmis foarte multe mesaje, inclusiv mi-a spus nişte lucruri care ulterior s-au adeverit şi aşa comunicam cu el şi cât era în spital. Ştiu că pare puţin ştiinţifico-fantastic, dar chiar aşa este şi nu mint pentru că dimineaţa când sunam la spital să întreb cum se mai simte, dădeam totdeauna telefonul pe difuzor şi erau Adi şi mama lângă mine şi înainte să sun le povesteam ce am visat şi când auzeau ce spun medicii se minunau şi ei. (...) Avem în continuare o legătură puternică pentru că am foarte multe confirmări şi semne şi simt că este în continuare lângă mine, lângă noi”, a dezvăluit Ioana Dichiseanu, fiica regretatului actor, la Antena Stars. 


Ioana Dichiseanu a dezvăluit și care este cea mare mare avere pe care a primit-o de la tatăl ei. 


"Cea mai mare avere pe care mi-a lăsat-o tatăl meu este numele. Are o valoare incomensurabilă şi incontestabilă şi nu se poate compara cu nicio avere materială. Pentru mine, asta este cea mai mare onoare şi cea mai mare binecuvântare, faptul că sunt copilul lui", a declarat Ioana.

 

Citește și: Larisa Iordache este în doliu. Mama gimnastei s-a stins din viață. Care a fost cauza morțiiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel