Ce meserie își dorește să urmeze fiica Ioanei Dichiseanu. Artista a observat asta în cadrul unui eveniment: „Și-a dat jos paltonul și a intrat direct în personaj”

Ioana Dichiseanu, la Oracolul Vedetelor
Descriere foto: Ioana Dichiseanu, la Oracolul Vedetelor

Ioana Dichiseanu alocă mult timp educației fiicei sale, lucru care se vede din atitudinea micuței. Cu prilejul unui eveniment, vedeta a observat ceva interesant la fiica ei.

Ioana Dichiseanu a dezvăluit că fiica sa, Anastasia, are o pasiune extrem de puternică pentru muzică și ar putea urma calea sa. Ca mamă, Ioana, fiica regretatului actor Ion Dichiseanu, a împărtășit principiile de creștere pe care le aplică, mai ales într-o lume în continuă schimbare, unde ceea ce era în vogă ieri poate părea învechit azi.

Într-un interviu, Ioana Dichiseanu a mărturisit că o vede pe Anastasia în universul muzical, dar în același timp, nu vrea să îi impună să facă ceva cu care nu se simte în armonie. Ea subliniază că va respecta întotdeauna preferințele și dorințele micuței sale, indiferent de decizia pe care aceasta o va lua în viață.

Ce a observat la fiica sa

Ioana își dorește să ofere copilului său libertatea de a alege propriul drum și să își dezvolte pasiunile într-un mod autentic. Astfel, Ioana Dichiseanu ghidează cu iubire și înțelepciune pasul fiicei sale în lumea muzicii și a viitorului său, înțelegând că autenticitatea și libertatea de a alege vor fi întotdeauna ghidul cel mai prețios pentru Anastasia.

„Eu o văd, sincer, în muzică. E de acolo, simte muzica. Simte ritmul, are în sânge, are în ADN. Acum, doar Dumnezeu știe ce va vrea ea. E va hotărî ce își dorește să facă. Și Adi (n. red.: soțul cântăreței) i-a spus că dacă merge pe un drum e bine să fie cu sufletul împăcat, să nu aibă îndoieli. Uite, când eram la Adjud, la festivalul organizat în memoria lui tata, înainte de a urca pe scenă era destul de rece afară. Eu trebuia să urc pe scenă cu Anastasia și îi făcuse mama o rochiță specială. Avea un paltonaș pe ea și i-am zis să intre cu paltonul, să nu îndure frigul. Ea a zis: nu, nu, nu, eu sunt o artistă și urc așa! A intrat pe scenă. Și-a dat jos paltonul și a intrat direct în personaj”, a dezvăluit Ioana Dichiseanu despre fiica sa, pentru FANATIK.

Ce educație oferă Ioana Dichiseanu fiicei sale

Ioana Dichiseanu a fost invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, găzduită de Spectacola și DC News. În cadrul emisiunii, artista a evidențiat bucuria și împlinirea pe care o trăiește ca mamă, iar fiica sa, Anastasia, este comoara cea mai prețioasă pentru întreaga familie.

„Când eram însărcinată, părinții îmi spuneau că o să mi se schimbe toată viața, când o s-o țin în brațe. Îmi aduc aminte că tata mi-a spus că voi fi genul de mamă foarte autoritară și care să impună niște reguli stricte. În momentul în care am strâns-o în brațe, toată lumea mea s-a dat peste cap, în sensul bun.

Unui copil trebuie să-i oferi în egală măsură iubire, dar și educație. Educația se mai face și cu un ton mai ridica, cu „nu” și să aibă niște limite bine definite. Dacă te vede bulversat, ca părinte, se va bulversa și el, la rândul său.”, a declarat Ioana Dichiseanu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

A învățat de la părinții săi

Ioana dezvăluie că a avut întotdeauna o relație foarte apropiată cu părinții săi, aceștia fiind mereu cei mai buni prieteni ai ei. Ei au fost deschiși și au discutat cu transparență despre orice subiect, tratând-o întotdeauna ca pe un adult. Acum, în rolul de mamă, Ioana dorește să urmeze același model, să fie deschisă și sinceră cu fiica sa și să creeze o legătură strânsă și încredere profundă, așa cum a avut-o ea cu părinții săi.

„Eu am preluat de la părinții mei mai multe lucruri, probabil și că m-am simțit bine cu ce am primit, am fost un copil liniștit, împlinit cu iubirea oferită. Mi-au fost și sunt cei mai buni prieteni și așa vreau să fac și eu în relația mea cu Anastasia. Atunci erau alte mentalități, dar tata era un nonconformist, iar din punctul ăsta de vedere aveau alte idei, în ceea ce privește educația mea. Ei considerau că unui copil trebuie să-i vorbești normal, ca unui adult. Unora li se părea că nu este normal, dar eu cred că mi-a prins bine. Nu mi se pare nimic tabu. Încerc să discut lucrurile cât mai firesc cu Anastasia, așa cum făcea și mama cu tata.”, ne-a mai spus Ioana.

Puteți urmări emisiunea integral aici: Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 25 iul 2023, 14:52 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience