Ioan s-ar fi sinucis din cauza violenței tatălui său, preot. Claudia Guțulescu: Prieteni, colegi, părinți, vecini, absolut toți mi-au spus același lucru

Data publicării:
Sursă foto: Actual Mehedinți
Descriere foto: Sursă foto: Actual Mehedinți

O româncă stabilită în străinătate a fost cea care a luat inițiativa în cazul lui Ioan, băiatul de preot care a ales să își pună capăt zilelor. 

O româncă din Drobeta-Turnu Severin, stabilită de mai mulți ani în străinătate, la Londra, a fost cea care a vrut să ajungă la adevăr în cazul adolescentului care și-a luat viața. Ioan, fiul unui preot care slujea la catedrala arhiepiscopală din oraș, în vârstă de 13 ani, s-a aruncat luni, 7 noiembrie, de pe o clădire din oraș, o fostă maternitate. Acesta a fost înmormântat în 10 noiembrie. 

Din primele informații, se credea că adolescentul suferea de o decepție din dragoste, iar o despărțire l-ar fi împins să facă gestul final. Iată ce a transmis Poliția: 

”La data de 7 noiembrie, ora 22:50, Poliția Municipiului Drobeta - Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 13 ani, s-a aruncat în gol de pe o clădire din oraș. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică care au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit că, în jurul orei 21:00, minorul ar fi plecat de la locuința sa, unde locuia împreună cu părinții, spunându-le acestora că merge să se plimbe”, a arătat primul comunicat al Poliției Drobeta-Turnu Severin despre cazul băiatului.

”Ulterior, mama acestuia, văzând ca nu răspunde la telefon, a plecat în căutarea minorului, folosindu-se de o aplicație instalată pe telefonul lui, găsindu-l în curtea fostei maternități, cu răni vizibile la nivelul capului. De asemenea, la fața locului s-a prezentat un echipaj SAJ, care a constatat decesul minorului. Trupul neînsuflețit a fost ridicat, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a mai fost transmis apoi.

Claudia Guțulescu: Toți mi-au spus același lucru


O româncă care provine din același oraș s-a arătat impresionată de caz, așa că a apelat la rețelele de socializare pentru a expune cele întâmplate. Aceasta a cerut urmăritorilor săi să îi scrie și nu puțini au fost cei care au contactat-o. Ea a punctat faptul că toți cei care i-au scris au avut aceeași variantă: abuzul domestic.

Citește continuarea pe DC News



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel