Inamicul celulitei. Masajul care îți sculptează corpul și te ajută să scapi de „coaja de portocală” / EXCLUSIV

Data publicării:
Georgiana Ioniță și Dan Bujor, la "Pastila de frumusețe"
EXCLUSIV
Descriere foto: Georgiana Ioniță și Dan Bujor, la "Pastila de frumusețe"

Invitat la "Pastila de frumusețe", de la Spectacola, Dan Bujor a dezvăluit care sunt secretele masajului cu bambus și cum poți avea silueta mult visată

 

 

Dan Bujor, cunoscut drept maseurul preferat al vedetelor, un om cu har și putere de muncă, cu  aproape 20 de ani experiență în masaj, a adus în România tehnică masajului cu bambus, inspirat din masajul asiatic, însă adaptat la nevoile româncelor și a dezvăluit secretele și beneficiile acestuia, în emisiunea "Pastila de frumusețe", cu Georgiana Ioniță.

Celulita este, fără discuție, una dintre cele mai neplăcute situații cu care se confruntă femeile la nivel estetic. Toxinele acumulate în organism și retenția de apă sunt „vinovate” pentru instalarea acestui aspect de coajă de portocală și puține sunt de făcut în încercarea de a-l elimina.

Masajul cu bambus ar putea fi soluția în lupta cu celulita, potrivit specialistului, dar ar putea rezolva și alte probleme. 

Ce este masajul cu bambus

Dar ce este acest masaj cu bambus? Așa cum îi place lui Dan Bujor să spună, acest masaj este o artă.

“ Într-adevăr este înrudit cu masajul asiatic, care se face peste tot în lume și este bazat pe relaxare, cel asiatic, din partea asiatică. Iar eu l-am făcut, l-am conceput, l-am gândit și mi-a venit pur și simplu din suflet, ceea ce fac în modelare corporală. Adică, din mișcările lente pe care le fac ei în masajul cu bambus, am adus în modelare corporală, încât sculptez fiecare părticică din corp, de la picioare, până la brațe. Abdomen, pe spate...Acest tip de masaj e pentru eliminarea surplusului de apă. Bineînțeles că în acel surplus de apă se găsesc toxine, iar la partea de celule de grăsime, doar le aplatizez dacă nu au grijă și cu mâncarea, ca să poată slabi și în kilograme. Acest masaj nu se bazează pe slăbitul în kilograme. El în circumferință, acționează”, a explicat Dan Bujor, ce înseamnă această tehnică miraculoasă.

Acest tip de masaj, trebuie făcut atât regulat cât și pentru întreținere, altfel musculatura va reveni la loc și recomandă specialistul, să fie consultat un nutriționist acreditat, el oferind doar niște sfaturi care nu încurajează abuzul.

Când pot fi văzute efectele

Efectele pot fi văzute și în funcție de cât timp au apărut, problemele cu celulita sau cu greutatea. Cu cât timpul este mai mare, cu atât necesită mai multe ședințe.

“ Când spui că acum 15 ani te uitai în oglindă și vedeai puțină celulită și apoi a început să se agraveze, să apară mai mult să pui și kilograme în plus, atunci rezultatele se văd, între 5 și 10 ședințe. Adică, începe pielea să devină mult mai netedă. Pentru că asta face masajul cu bambus, face că acele denivelări să ajungă să tonifieze pielea, să spargă acele celule, să scot mereu surplusul de apă din organism și atunci, încep să se vadă efectele. Poate dura și 15 ședințe, să se vadă rezultatele. Și apoi, începi să vii o dată pe săptămâna pentru întreținere,” a precizat Dan Bujor.

Tot el spune că sunt multiple cauze ale apariției celulitei. Astfel că, fiecare persoană necesită un program personalizat de masaj, același tip nefiind eficient tuturor.

Pași spre silueta de vis

Dan Bujor a dezvăluit și care sunt elementele, care îți pot asigura silueta mult visată:

“ În primul rând, este psihicul. Dacă îmi dai un ecler și un măr este decizia mea pe care să îl aleg. Acesta este cel mai important. Primul! Al doilea este alimentația, ce trebuie să mănânci. Apoi, faci un pic de mișcare. Nu contează, că sunt multe persoane care spun că nu au timp să meargă la sală, dar nu ar face acasă. Adică, dacă ea stă la etajul 4 unde locuiește, nu mai lua liftul, încearcă să mergi pe scări. Este un plus de mișcare. Măcar faci ceva. Nu ies afară în parc, că plouă. Iar, un alt motiv. Ok. Ajung la un moment dat, că nu îi place să facă mișcare și atunci ea se bazează doar pe masajul cu bambus, dar eu atunci trebuie să umblu foarte mult la psihicul ei că ea să nu mai înțeleagă că, acel ecler trebuie mâncat când ea vrea să scadă în kilograme. Pentru că nu poți să faci masajul cu bambus, pentru că mâncarea este mult mai puternică, decât sportul și să faci masaj și să zic gata, merg acolo și să fac aia,” a spus Dan Bujor.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel