Întrebarea directă pe care Andreea Esca i-a adresat-o Elvirei Deatcu, fără transparență: „A fost cea mai amuzantă întâmplare”

Data actualizării: | Data publicării:

Elvira Deatcu a dezvăluit ce relație are cu prezentatoarea știrilor Pro TV, Andreea Esca.

Elvira Deatcu și Andreea Esca sunt două dintre cele mai sonore nume din România, care reprezintă, fiecare în parte, un domeniu diferit. Dacă prima este o actriță celebră, cea de-a doua este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste și prezentatoare TV din România, astfel încât multă lume s-ar putea întreba care este legătura dintre ele. Așadar, Elvira Deatcu a fost cea care a povestit cum s-a legat practic relația de prietenie dintre ea și jurnalista de la Pro TV, dar și întrebarea directă pe care i-a adresat-o aceasta fără pic de transparență, lucru ce a stârnit chiar și amuzamentul acesteia.

“Noi ne-am tot întâlnit de-a lungul timpului în diferite ocazii și am conversat, dar cea mai amuzantă întâmplare a fost când m-a sunat anul trecut și m-a întrebat: “Ai o problemă cu vârsta?”. Așa cum este ea, directă! I-am zis: “Nu, nu am nicio problemă!”. A spus: “Bine! Vrei să facem coperta la Alist?”. Am zis da! Împlineam o cifră rotundă. A fost o experiență specială din toate punctele de vedere. A fost foarte tare întâlnirea aceasta a noastră, dar și un moment în care ne-am legat mai tare. Nu! (n.r. nu s-a panicat când a sunat-o Andreea Esca să o întrebe dacă are o problemă cu vârsta) Nu mă dau pe cea care am fost la 35. Nu sunt vorbe! Sunt mult mai bine cu mine acum decât la 35. Exersez o profesie extrem de frustrantă și de dură. Atunci, toate încrâncenările și amărăciunile s-au dus!”, a declarat Elvira Deatcu, potrivit ego.

VEZI și: Denis Hanganu și Elvira Deatcu, moment dificil la filmările pentru „Clanul”: „Era groaznic. Nu știm cum vor privi oamenii”

Ce spune Elvira Deatcu despre Andreea Esca

Elvira Deatcu a fost extrem de acaparată de optimismul și pozitivismul de care Andreea Esca dă dovadă întotdeauna. Actrița spune că adoră să o întâlnească pe prezentatoarea de la pupitrul știrilor Pro TV, care are mereu o energie molipsitoare și care o ajută și pe ea să-și schimbe complet starea de spirit. Când vine vorba de discuțiile pe care cele două le abordează ori de câte ori se întâlnesc, Elvira Deatcu spune că cele două au mereu în vedere destul de multe lucruri ce privesc, în mare parte, familia. 

“Nu am spus nimic, am dansat! Ne-am întâlnit pe ring. Ea e mare dansatoare și te absoarbe cu energia ei molipsitoare! E extrem de tonică, eu o ador! Are un umor special, îmi place foarte tare. E foarte tonică, nebună în cel mai frumos sens al cuvântului. Te acaparează cu energia ei. Ne-am întâlnit mai mult pe ringul de dans! Vorbim despre copii, despre relații. Ea e foarte pozitivă! Îmi face bine să mă întâlnesc cu Andreea pentru că în orice moment mai trist, mai depresiv, mai amărât, energia ei te scoate! Da! (n.r. secretul ei e optimismul) Și e forever young!”, a continuat aceasta.

Te-ar putea interesa și: Andreea Esca, secretul siluetei, la 50 de ani: „Cred că așa reușesc”. Fiica sa, Alexia, nu-și dorește să-i calce pe urme / VIDEO

Ce părere are despre tatuaje

Cât despre tatuaje, Elvira Deatcu nu are o părere prea bună despre acestă modă. Actrița spune că nu va apela în viitor la acest mijloc de exprimare, iar dacă ar face-o, singurul tatuaj pe care și l-ar scrie pe piele ar fi inițialele copiilor săi. 

“Nu. Nici nu voi avea niciodată! (n.r. tatuaje) Nu aș scrie o propoziție. Nu voi avea niciodată tatuaje, dar, dacă ar fi să am, aș pune inițialele copiilor. Atât. Ei nu sunt cea mai importantă întâmplare sau cel mai important lucru, ci cei mai importanți în viața mea, mai presus de profesie, mai presus de orice sunt ei doi. Nu simt nevoia să mă exprim așa. E o modalitate de exprimare pe care nu am căutat-o, nu simt că reverberează cu sufletul meu și încerc să mă exprim altfel.”, mai spune ea, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel