Horoscop. Intrarea lui LILITH în LEU între 8 ianuarie și 3 octombrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News Daniela Simulescu ne vorbește despre intrarea lui Lilith în Leu, de pe 8 ianuarie, pentru toate semnele din zodiac.

Pe 8 ianuarie, avem primul eveniment marcant al lui 2023: Lilith își va începe tranzitul prin semnul Leului, unde va sta până pe 3 octombrie. Astrologul spune că Lilith și energia sa există în fiecare dintre noi, indiferent de gen. În cazul în care o s-o respingem, ne va controla. Vrem să o acceptăm? Vom fi capabili să o folosim în avantajul nostru.

Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea Leul? Iubire, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție. Aproximativ nouă luni vom îndrăzni cum nu am mai făcut-o de mult! Dar, narcisismul va fi în floare!

Cei timizi și introvertiți se vor bucura de-a binelea datorită tranzitului lui Lilith prin Leu. Pentru că vor îndrăzni mai mult. Cei extrovertiți vor întâlni situații oglindă, adică își vor da seama de efectele secundare ale excesului de zel. Cert este că și unii și alții vor primi o doză suplimentară de narcisism și creativitate.

Lilith va fi destul de paradoxală până în octombrie. Ne va face să acționăm după bunul plac al altora (să primim aplauze), după care ne vom supăra și vom striga cât de tare ne vor ține plămânii că nu ne pasă de ce zic ceilalți (ne vom cere independența).

Și cu siguranță, vara lui 2023 nu va fi deloc plictisitoare! Lilith va face conjuncție cu Marte, careu cu Uranus și… o conjuncție cu Venus retrogradă! Deci o vară incendiară, scandaloasă și provocatoare!

Previziuni pentru zodiile de FOC

Berbec/ Ascendent în Berbec

Lilith este în Casa a cincea, a plăcerii. Vrea să-ți testeze iubirea de sine, dar și aventurile, idilele, relația cu copiii. În 2023, ai putea să te gândești dacă vrei sau nu un copil. Relațiile cu copiii vor fi foarte testate. Poți face și mai mulți bani, pentru că această casă are și o componentă financiară.

Leu/ Ascendent în Leu

Lilith va fi în tranzit în Casa întâi, cea care acoperă toate primele impresii. Daniela Simulescu spune că Leii vor fi atrăgători, magnetici și fascinanți. O să ai acel "nu știu ce" care îi manevrează pe toți. Poți să ieși din relații care nu te mai provoacă sau poți schimba locul de muncă. Vei fi un om nou în octombrie, așa că testează-ți limitele.

Citește continuarea pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel