Intrare gratuită la Teatrul "Gong" pentru părinţii vaccinaţi anti-COVID

Data publicării:
Teatru, foto Unsplash/ autor: Kyle Head
Descriere foto: Teatru, foto Unsplash/ autor: Kyle Head

Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gong" Sibiu oferă intrarea gratuită la oricare dintre cele patru reprezentaţii ale spectacolului "Sarea-n bucate", în baza adeverinţei de vaccinare, pentru a susţine iniţiativele locale de imunizare şi pentru a celebra deschiderea primului centru de vaccinare drive-through din judeţul Sibiu.

Centrul de vaccinare din Parcarea Cazarma 90 a fost amenajat de Primăria Sibiu, în colaborare cu Instituţia Prefectului, Direcţia de Sănătate Publică şi ISU. Acesta va funcţiona încă 40 de zile, potrivit DSP. Deja aici s-au vaccinat aproape 900 de oameni sâmbătă şi duminică.

 

"Accesul gratuit la spectacolul 'Sarea-n bucate' se face în baza adeverinţei de vaccinare, indiferent de numărul de doze efectuate sau centrul de vaccinare emitent. Rezervarea locurilor se face exclusiv la sediul Teatrului 'Gong', la Agenţia de Bilete, de miercuri până vineri între orele 11,00 - 18,00, iar sâmbătă între 10,00 - 18,00, în limita locurilor disponibile. Pe baza unei adeverinţe de vaccinare se poate obţine un singur loc gratuit, valabil strict pentru evenimentul respectiv. Dacă ambii părinţi/tutori au fost vaccinaţi, aceştia pot cumula adeverinţele pentru emiterea a 2 locuri gratuite, ş.a.m.d. Organizatorii nu vor stoca, duplica sau fotografia adeverinţa de vaccinare, emiterea biletelor gratuite fiind condiţionată doar de prezentarea acesteia pentru confirmarea condiţiilor de participare şi la intrarea în sala de spectacol", se arată în comunicat.

 

Spectacolul va avea patru reprezentaţii, la sala de la etaj a teatrului: vineri, 14 mai, de la ora 18.00, sâmbătă, 15 mai, de la orele 11.00 şi 18.00 şi duminică, 16 mai, de la ora 11.00, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel