Interviu cu Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil! ”Sunt unul dintre cei mai fericiți oameni de pe pământ”

Data publicării:
Tibi Clenci, foto Instagram
Descriere foto: Tibi Clenci, foto Instagram

Tibi Clenci este noul jurat de la ”Bravo, ai stil!”, emisiunea-fenomen difuzată de Kanal D. Alături de Raluca Bădulescu și Maurice, acesta va juriza ținutele concurentelor în noul sezon al show-ului care a cucerit milioane de telespectatori. Emisiunea poate fi urmarită, începând cu 8 septembrie 2021, de miercuri pâna vineri, de la ora 22:30, și în fiecare sâmbătă de la 22:00, la Kanal D.

Dar cine este Tibi Clenci? Pentru majoritatea, ”cel mai bun fotograf de fashion din România”. Cum a ajuns aici? Cum poți face din pasiune un mod de viață? Cât este talent și cât este muncă pentru un fotograf de succes? Care este fotografia sa de suflet? La aceste întrebări, Tibi Clenci a răspuns într-un interviu în exclusivitate pentru DC News.

DC News: Tibi Clenci este sinonim cu „cel mai bun fotograf de fashion din România”. Vrem să ne spui cum ai ajuns aici. Ce înseamnă pentru tine să fii cel mai bun în acest domeniu.

Tibi Clenci: Ești cel mai bun atunci când reușitele te recomandă. Să excelezi în profesia ta înseamnă să înglobezi un cumul de factori care te poziționează pe treapta unde mă aflu și eu acum. Dar asta nu înseamnă că nu sunt alții la fel de buni sau poate mult mai buni. Eu am fost o minte creativă, ulterior am decis că voi fi fotograf. Am trăit în casă cu aparatul foto, în studioul tatălui meu unde developam fotografii în sistemul vechi. Cu mine a pornit totul de la a asculta povești, de la a mă inspiră din povești cu speranța că voi ajunge și eu să inspir pe ceilalți și că voi avea ascultători. Am făcut eforturi pentru a ajunge aici, de la a citi mai mult decât puteam la acel moment până la a-mi asculta familia spunându-mi că dacă acum nu învăț, mai târziu va fi prea târziu.

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel