Intervențiile estetice, între necesitate și moft. Medic: Nu trebuie să părem că suntem cu toții la fel

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Intervențiile estetice sunt extrem de căutate, cel puțin în rândul tinerelor. Medicii susțin, însă, că acestea au rolul de a îmbunătăți fizionomia, nu de a o schimba.

Intervențiile estetice sunt la modă în rândul tinerelor. Majoritatea le solicită medicilor intervenții care sunt în vogă la un moment dat. Numai că medicii specialiști susțin că nu acesta este rolul intervențiilor estetice.

Scopul chirurgiei estetice este de a îmbunătăți aspectul unei persoane, stima de sine și încrederea în sine. Chirurgia estetică poate fi efectuată pe orice parte a feței și a corpului. Dar ce se întâmplă atunci când unele persoane exagerează cu intervențiile.

Deoarece chirurgia estetică poate aduce schimbări de durată și dramatice în ceea ce privește aspectul exterior, este important să înțelegi cum te-ar putea afecta aceste schimbări în înterior. Înainte de a face o programare pentru a vedea un chirurg estetician, ia în considerare motivele pentru care dorești să schimbi modul în care arăți.

”A venit momentul în care tendinţele înseamnă armonie, înseamnă naturaleţe şi individualitate. Ceea ce vreau să spun este că fiecare este frumos în felul său şi că nu mai există trendul de a avea anumite trăsături ale feţei sau ale corpului cu ale altei persoane.

Din ce în ce mai mulți pacienți de estetică înțeleg că sunt frumoşi aşa cum sunt ei şi că nu trebuie să modificăm atât de mult trăsăturile astfel încât să părem că suntem la fel cu toții.

De exemplu, acel nas cârn pe care toată lumea îl admiră, dar acel nas se potrivește atunci când persoana are o față, cu pomeți mai mici, cu o mandibulă mai mică. O față conturată și micuță.

La o față mare nu o să fie niciodată frumos să vezi un nas așa. Îmbunătățim trăsăturile, nu le schimbăm”, a spus medicul Nico Ferariu, la Antena 3 CNN.

 

Intervențiile estetice care se pot realiza iarna

Potrivit medicilor, intervențiile estetice pot fi realizate în orice sezon, însă în anotimpul rece sunt mai frecvente.

”Toate intervențiile de chirurgie estetică și de estetică medicală sunt mai degrabă indicate în sezonul rece. În sezonul rece. Nu mai trăim în schimbări climatice atât de mari, însemnând că în mare parte trăim într-un mediu controlat.

În sezonul rece, intervențiile de chirurgie estetică sunt într-un număr mai mare și cumva numărul liposucțiilor este mai mare, numărul rinoplastiilor este mai mare. Chiar și intervențiile la nivelul sânilor și intervențiile la nivelul feței sunt mai frecvente în sezonul rece”, a mai spus medicul Nico Ferariu.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel