Întâlnire cu Arta. Ștefan Lupu, invitație la Teatrul Mic / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 


Săptămâna aceasta, Ștefan Lupu, manager interimar la Teatrul Mic, vine în platoul Spectacola și DC News, pentru a vorbi despre lumea magică a teatrului.

 

Ștefan Lupu s-a născut pe 8 mai 1985, la Sfântu Gheorghe. A absolvit Facultatea de ”Teatru și Televiziune” din cadrul Universității “Babeș-Bolyai”, Cluj Napoca, secția actorie, promoția 2004-2008, avându-l ca profesor pe Miklos Bacs.
Între anii 2008-2010 a urmat studiile masterale ale Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC), secția actorie. În anul 2019 şi-a finalizat studiile școlii doctorale din cadrul U.N.A.T.C., sub îndrumarea conf. univ.dr. Paul Chiributa și prof. univ.dr. Gelu Colceag, cu teza de doctorat “Tehnica jocului cu masca în arta Actorului (Actorul Neodimensional)”.

Studii Berlin

În prezent urmează cursurile de master regie de teatru la Institutul Internațional de Arte Performative – NIPAI Berlin și este lector univ. dr. în cadrul U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale”,unde predă la Licență şi Master, cursuri de Teatru fizic, Mişcare scenică si Dans contemporan.

De asemenea, este asistent universitar în cadrul U.N.A.T.C. I.L. Caragiale, Modul Commedia dell’Arte și/sau claunerie, Master anii I și II, Specializare Arta Actorului

Din anul 2008 este actor angajat la Teatrul Mic din București, iar de la finalul lunii noiembrie
2022 deține si funcția de manager interimar al Teatrului Mic.


Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro   și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201       

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania            

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare: 

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/        

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola       

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en        

Site: https://www.spectacola.ro/          

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola        

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel