Întâlnire cu Arta: Magda Catone și Carol Ionescu ne aduc Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 

Săptămâna aceasta, Magda Catone și Carol Ionescu vin în platoul Spectacola și DC News pentru a povesti despre Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” - ediția 3, care va avea loc în perioada 22-29 iulie 2023, în stațiunea 2 mai. 


La 11 ani de la moartea marelui actor Șerban Ionescu, Magda Catone și Carol Ionescu organizează ediția a lll- a Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”. 


Primul festival dedicat tinerilor creatori de teatru și film din România va avea loc la malul mării în perioada 22-29 iulie, sub sloganul la fel. aproape la fel. altfel. Ediția de anul acesta, cu numărul 3, pregătește un maraton de opt zile, în care arta se va afla la confluența dintre teatru, film, muzică, expoziție, experiment și dezbatere. Un festival deschis, deopotrivă, creațiilor contemporane și operelor care au devenit borne ale culturii românești.

 

Cea de-a treia ediție va include următoarele secțiuni:


• Teatru;
• Film;
• Expo;
• Concert;
• Forum – o secțiune nou, care va fi lansată odată cu ediția 2023.


Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 24 iunie, ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                      

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                   

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                  

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                     

Site: https://www.spectacola.ro/                      

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola       Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel