Întâlnire cu arta. Actrița Andreea Șovan, invitație la teatru: ”KNOCKOUT. Dulcea știință de a face vânătăi” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News. 

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 


Săptămâna aceasta, Andreea Șovan pășește în platoul Spectacola, pentru a vă face o invitație la teatru de nerefuzat, dar și pentru a-și spune povestea proprie despre întâlnirea sa cu arta. 

 

 

 

Andreea va povesti despre rolul ei din ”KNOCKOUT. Dulcea știință de a face vânătăi”, spectacolul fenomen care face furori pe scena Teatrului Excelsior. 

A învățat să boxeze pentru acest rol

”KNOCKOUT. Dulcea știință de a face vânătăi”- o poveste despre viață, pasiune și box

”KNOCKOUT. Dulcea știință de a face vânătăi”, de Joy Wilkinson, este povestea fascinantă a patru tinere care ajung să lupte, la propriu, pentru tot ceea ce le este refuzat în societatea patriarhală a Angliei victoriene. O poveste în care, deși la aproape 200 de ani distanță, fiecare dintre noi se va regăsi.

Despre Andreea Șovan:

Andreea Șovan este actriță de teatru și film, născută pe 13 septembrie 1988 în Botoșani, România. A absolvit Universitatea Babeș Bolyai în 2010 și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică în 2014.  Printre proiectele din cinematografie, amintim: Femei, The Nun (2018), Eunoia (2015) și Britain's Bloody Crown (2016).


Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 11 februarie, de la ora 13:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania    

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/  

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola 

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en  

Site: https://www.spectacola.ro/  

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel