Instagram versus realitate. Cum arată, de fapt, celebritățile

Data publicării:
Kyle Jenner, foto Instagram
Descriere foto: Kyle Jenner, foto Instagram

Vedetele de la Hollywood obișnuiesc să își altereze pozele, astfel încât să pară mai tinere, mai slabe sau cu forme mai proeminente. De cele mai multe ori, schimbările sunt atât de drastice, încât devin de nerecunoscut. 

Vedetele de la Hollywood știu să stârnească admirația, dar și invidia, mai ales când apar pe covorul roșu. Echipe întregi de stiliști și experți în frumusețe muncesc ore întregi pentru ca divele să arate perfect când ies pe covorul roșu sau în public. Nici cabinetele chirurgilor plasticieni nu sunt ocolite de acestea, schimbări drastice putând fi observate la trupurile și trăsăturile faciale ale acestora. 

Pe lângă intervențiile estetice și experții în frumusețe, machiaj și coafură, vedetele hollywoodiene sunt, de asemenea, ajutate în fotografii de retușuri sau chiar editări masive cu ajutorul programelor Photoshop sau al aplicațiilor. 

Surorile Kardashian-Jenner au fost deseori în mijlocul unor controverse, în special în privința imaginilor postate pe rețelele de socializare și al standardului de frumusețe pe care îl promovează. Deși neagă orice intervenție chirurgicală, trupurile surorilor au suferit de-a lungul anilor transformări pe care experții nu le pun pe seama alimentației și a exercițiilor fizice. 

Vezi continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel