INNA rupe topurile internaționale. ”Flashbacks”, locul 1 pe radio în Rusia

Data publicării:
INNA foto Instagram
Descriere foto: INNA foto Instagram

”Flashbacks”, cel mai recent single al INNEI, se bucură de ascensiune în topurile muzicale din lume. 

Piesa Innei este pe locul 1 pe radio în Rusia, pe locul 1 pe radio în Romania și pe locul 63 în top Shazam Global (cel mai sus a fost pe locul 55).

Piesa compusă și produsă de Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA a depășit 11 milioane de vizualizări pe YouTube și urcă în topurile radio și TV după cum urmează: este pe locul 1 pe TV în Bulgaria de 4 săptămâni, pe locul 22 pe radio în Turcia, pe locul 1 în top Dance Rusia, pe locul 23 in Ucraina pe radio, pe locul 32 in Bulgaria.

 

În ceea ce privește Shazam-ul, ”Flashbacks” a ajuns pana pe locul 55 și a depășit 585 000 shazam-uri (acum este pe locul 63). Artista a susținut un live pe TikTok pentru fanii din Turcia unde a avut un reach de peste 110 000 de vizualizări.

 

 

Piesa ”Flashbacks” face parte de pe albumul ”Heartbreaker” care include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei. Cele 10 piese se numesc ”Maza Jaja”, ”Heartbreaker”, ”One Reason”, ”Flashbacks”, ”You and I”, ”Beautiful Lie”, ”Gucci Balenciaga”, ”Sunset Dinner” și ”Thicky” 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel