Update. Răsturnare de situație în cazul scandalului de la concertul Innei din Satu Mare. Artista NU a fost huiduită de public

Data actualizării: | Data publicării:

După ce a apărut, în presa locală, că Inna ar fi fost huiduită la concertul din Satu Mare, a apărut și poziția oficială a echipei artistei. 

La o zi după ce au apărut speculațiile potrivit cărora artista ar fi fost huiduită, în timpul concertului de la Satu Mare, pentru că ar fi salutat publicul în limba maghiară, echipa Innei a oferit prima reacție în acest caz. 

Potrivit acestora, artista nu ar fi fost huiduită și nimeni din public nu ar fi părăsit concertul după acel presupus eveniment. 

Mai mult, aceștia au pus la dispoziția publicului mai multe filmări și imagini din timpul concertului, dar și de la finalul acestuia, din care se poate observa că spectacolul s-a desfășurat fără probleme.

De asemenea, acestia atrag atenția că  video-ul postat de presa locală a fost tăiat imadiat după ce Inna salută publicul în limba mahgiară și că nu reiese, nici acolo, că artista ar fi fost huiduită de public. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)


Fanii artistei îi sar în apărare:

Fanii artistei care au fost prezenți la concert îi sar în apărare Innei. Aceștia au lăsat mai multe comentarii, pe Facebook, în dreptul video-ului postat de Gazeta de nord, unde afirmă că aceasta nu a fost huiduită, ci din contră!


„Inna a fost aplaudata minute in sir, nicidecum huiduita. Nu a facut nicio gafa a spus un salut si in maghiara, atat. Unii foarte mult se straduiesc sa creeze conflicte interetnice”

„Am fost și eu la spectacol dar nu am văzut lumea plecând...”

„Minciuni! A fost aplaudata, dar carcotasii vor doar scandal!”

„Unde sunt `huiduielile copioase`? Nu am auzit nicio huiduiala.”

„O alta mincina! Nu a fost huiduita, este fake news. A fost super, nicidecum ce ni se spune aici. Inna ai fost de nota 10!”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fanii artistei. 

 

 

Știrea Inițială:

 

Inna este artista româncă adorată de publicul din străinătate, cu o mulțime de concerte în afara țării și cu hituri apreciate la scară mondială. Artista nu are concerte numai în Europa, ci și în Mexic, Japonia, America, Malaysia sau Chile.

Dacă acolo oamenii o apreciază, în România are parte de unele momente mai puțin plăcute.

Inna ar fi starnit un val de huiduieli la ultimul concert, de vineri seara, de la Satu Mare organizat cu ocazia Zilei Orașului. După ce a urcat pe scenă, cântăreața ar fi salutat publicul în limba maghiară, lucru care ar fi stârnit valul de reacții și pentru care artista ar fi fost aspru taxată de publicul prezent la eveniment, scrie Gazeta de Nord. 

În loc să spună în limba română "Ce mai faci, Satu Mare?", artista s-a adresat în maghiară, întrebându-și publicul: "Mit csinals, Satu Mare?". 

Vezi aici video cu momentul în care INNA salută publicul în maghiară. 

Acela a fost ar fi fost momentul în care o mare parte din fanii prezenți pe platoul din Centru Nou din fața scenei, ar fi huduit-o pe Inna, iar o mare parte dintre spectatori ar fi renunțat să mai asiste la concert și ar fi plecat, scrie Gazeta de Nord. 

Inna și-a continuat concertul și a făcut un spectacol deosebit, apreciat de cei care au rămas să o urmărească pe artistă.

De la Satu Mare, Inna s-a dus la Budapesta la un concert și, cel mai probabil, spun gurile rele, artista și-a exersat la Satu Mare cunoștințele sale de limba maghiară.

Inna, DIETA unei siluete de invidiat. Ce aliment NU mănâncă artista

 

 Chiar dacă se declară a fi o norocoasă, datorită faptului că moștenește un genetic foarte bun, aceasta spune însă că face foarte multă mișcare, dar are grijă și la mâncare. În acest sens, vedeta a renunțat deja, de ceva timp, la un aliment.

"Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare. Folosesc și Photoshop pentru ședințele foto profesionale, puțin programe de editare. 

Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume, a declarat Inna.", potrivit viva.

Inna spune că programul ei este destul de diferit, de la zi, la zi. Totuși, niciodată artista nu sare peste micul dejun și peste antrenamentele din sala de fitness. Aceasta mai mărturisește și că nu se abține niciodată de la lucrurile pe care îi place să le mănânce, precum dulciurile, dar păstrează mereu o moderație.

"Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte (pentru că, din fericire, au reînceput) și o parte din zi sunt pe drum, apoi merg la hotel, la soundcheck, mă odihnesc puțin și apoi mă pregătesc de show. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme.", a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team, Autorul articolului: Giorgiana Croitoru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel