INNA cântă din AVION. Cum poți să treci peste o relație care s-a încheiat: ”Pretty Thoughts”

Data actualizării: | Data publicării:

INNA lansează ”Pretty Thoughts”, o melodie de după dragoste, despre cum poți să treci peste o relație care s-a încheiat.

INNA revine cu o nouă colaborare pentru ”Pretty Thoughts”, alături de Henri Purnell, un tânăr muzician din Germania. ”Pretty Thoughts” vorbește despre cum poți să treci peste o relație care s-a încheiat.

 

Henri Purnell x INNA - Pretty Thoughts /Performance Video in CORE by RADAR

Piesa a fost lansată cu lyric video pe contul oficial al lui Henri Purnell și cu un super performance video pe canalul de YouTube al INNEI.

Videoclipul spectaculos a fost filmat într-un fuselaj impresionant de Boeing 737, transformat într-o instalație de new media art unică în lume. 

”A fost o super experiență, mi-a plăcut să filmez într-un setup atât de cool și impresionant. Enjoy ”Pretty Thoughts!”, a spus INNA.

De curând, INNA a lansat o colaborare cu Michael Calfan pentru piesa ”Call Me Now”. Anul acesta, a lansat single-urile ”Not My Baby” și ”Read My Lips”, feat. FARINA, dar și ”Sober”, ”Nobody”, ”VKTM” cu Sickotoy și TAG și ”Discoteka” cu Minelli.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience