Beneficiile nebănuite ale cuburilor de gheață pentru piele. Cum să îți îngrijești tenul pe timp de vară

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Cuburile de gheață sunt mult mai utile decât să vă răcorească băuturile pe timp de vară. Ele pot fi folosite într-o mulțime de moduri pentru a vă rezolva problemele la nivelul pielii. Iată cinci moduri în care poți folosi cuburile de gheață în rutina ta de frumusețe.

1. Reduce ochii umflați

Cel mai bun mod de a reduce ochii umflați este folosirea cuburilor de gheață. Tot ce trebuie să faci este să freci cuburi de gheață pe zona ochilor timp de aproximativ 5-10 minute. Acest lucru va ajuta la reducerea umflăturii de sub ochi.

 

2. Calmează arsurile solare

Cel mai simplu mod de a trata arsurile solare este să frecați câteva cuburi de gheață pe zona afectată. Acest lucru va ajuta la ameliorarea durerii, oferind o senzație de răcoare și, de asemenea, absorbind căldura de pe piele.

 

3. Diminuarea coșurilor

Căldura toridă duce la apariția coșurilor. Un cub de gheață nu îți va trata coșul, dar cu siguranță îl poate micșora. Pur și simplu înfășurați câteva cuburi de gheață într-o bucată de pânză și aplicați-o pe zona afectată timp de 10-15 minute, acest lucru va aplatiza coșul prin constrângerea vaselor de sânge.

 

4. Reduce durerea înainte de epilare

Doar frecați un cub de gheață înainte de a merge la o ședință de epilare.. Acest lucru va ajuta la reducerea durerii și chiar a inflamației de după epilare.

 

Masajul cu gheață  - Cu toată căldura și daunele provocate de mediul înconjurător, pielea noastră tinde să devină ternă. Oferiți pielii dvs. un masaj bun cu cuburi de gheață. Acesta va ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui, ceea ce va face ca pielea dumneavoastră să fie fermă și fără probleme, potrivit timesofindia.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel