Influența Lunii Pline în Gemeni de pe 8 decembrie pentru fiecare zodie

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Pe 8 decembrie, avem un fenomen astrologic important: Luna Plină în semnul Gemenilor. Vorbim despre o perioadă de schimbare, testare și experimentare. Pentru că Luna va fi și în conjuncție cu Marte retrograd, vei dori să reiei idei, pe care să le pui în practică. Acest fenomen o să-i marcheze în special pe cei cu marcaj mobil în astrograma natală. Vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Pentru că Luna Plină înseamnă decizii sau chiar evenimente marcante, iată cum influențează fiecare zodie!

Vrei să afli care va fi atmosfera dată de Luna Plină în Gemeni, de pe 8 decembrie? În primul rând, te poți lovi de furia celor din jur, pentru că, în aceeași zi, avem și opoziția dintre Soarele în Săgetător și Marte retrograd din Gemeni. Despre acest fenomen astrologic cu însemnătate, Daniela Simulescu spune că vei fi obligat să începi negocieri, să faci compromisuri și să apelezi la o acceptare radicală.

Conjuncția Lună-Marte ne va face să declarăm clar și răspicat tot ce avem pe suflet, dar nu într-un mod prea plăcut. De aceea, în preajma datei de 8 decembrie, Luna Plină provoacă și certuri, discuții sau controverse. Cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrogramă vor fi mai irascibili. Schimbările care vor apărea din cauza Lunii Pline în Gemeni vin cu greutate, dar poți lua decizii bune, fie că vorbim despre un loc nou de muncă sau despre o nouă relație.

Poți scoate la iveală tot ce nu ai avut curajul sau tăria să spui la timp, mai ales în cadrul relațiilor cu ceilalți. Poate urma o perioadă cu anxietate, decizii și cuvinte aruncate, peste tot în viața ta. Te simți ca o oală sub presiune, care stă să explodeze. Nu te teme, cu această ocazie, s-ar putea să realizezi că cei de lângă tine nu sunt ceea ce par a fi.

Mai mult, Luna Plină în Gemeni poate să te zăpăcească, dar acest eveniment are o însemnătate și o să observi că nu se întâmplă fără un scop precis. Vine cu schimbări care îți fac bine și îți pune la dispoziție lecții utile, plăcute sau neplăcute. Pe 8 decembrie, Daniela Simulescu îți sugerează să te odihnești cât mai mult, să dormi, să iei aer și să eviți scenariile inutile, care îți fac doar rău.

Iată cum ne va influența acest eveniment!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, este retrograd. Alături de Luna Plină în Gemeni, pentru Berbeci se anunță o zi în care spun vrute și nevrute. Astrologul Daniela Simulescu îți recomandă mare atenție la drumurile pe care le ai de făcut, dar și la declarații. Nu intra în discuții contradictorii și nu-i provoca pe cei din jur. Vei avea tendința de a nu empatiza și de a nu-i vedea pe ceilalți, mai ales că poți aduce în discuție niște răni mai vechi. Nu fi radical sau tăios și nu lua decizii majore, de pe-o zi pe alta, mai ales că cei de lângă tine, dacă nu au un grad mare de toleranță, se pot îndepărta.

Taur/Ascendent în Taur

La voi, Luna Plină activează Casa a doua, a banilor. Pot să apară cheltuieli neprevăzute sau achiziții făcute la nervi. La alții, cheltuielile nu apar deloc, ba intervine chiar o zgârcenie. În orice caz, nu te ajută nicio extremă, ci ai nevoie de un echilibru. După acest eveniment, ai putea să-ți ajustezi bugetul pentru sărbători.

Citește toate zodiile pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel