Influența lui Mercur în Capricorn pentru fiecare zodie/ascendent

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Mercur, planeta comunicării, își va începe tranzitul în Capricorn pe 7 decembrie. 

Mercur își va începe tranzitul în semnul Capricornului pe 7 decembrie, unde va rămâne până pe 11 februarie. Și nu va fi un tranzit simplu pentru că în perioada 29 decembrie 2022 - 18 ianuarie 2023, Mercur va fi și retrograd. Dar atenție! Efectele retrogradării se vor simți de pe 7 decembrie până pe 11 februarie. Așa că ați face bine să vă preocupați din timp de organizarea sărbătorilor, cumpărarea cadourilor sau achiziția biletelor de călătorie. 

Acest tranzit ne va obliga să fim mult mai serioși. Nu mai facem declarații pompoase și nici nu ne mai luptăm excesiv pentru vreo cauză. Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Deci vă dați seama cum vor fi discuțiile în timpul mesei de Crăciun!

Oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. Ori mintea noastră trebuie să se axeze pe concret, palpabil, organizare și tot ce ține de obiectivitate. Mercur în Capricorn este precum un profesor universitar dur și cu experiență îndelungată, autoritar, încăpățânat, rigid, cu o metodologie clară, cu toleranță zero la încercarea unora sau a altora de a duce în derizoriu unele subiecte. Vom fi sceptici, vorbele nu ne vor impresiona dacă nu vor fi urmate și de fapte.

 

Ne vom alege vorbele cu mare atenție pentru că vom dori să transmitem mesajul într-un mod cât mai elevat. 


Iată cum va fi influențată fiecare zodie!

Berbec/ Ascendent pentru Berbec

Mercur va tranzita zona carierei și a statutului social. Comunicarea cu autoritățile se va schimba. Vei dori să discuți într-un mod tranșant cu șefii tăi și nu vei accepta compromisuri. Mercur se va apropia de Venus și Pluto la finalul anului, deci vei vei primi puterea necesară de a lua decizii importante.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va tranzita zona călătoriilor, a studiilor, a filozofiei și a spiritualității. Te vei ocupa de organizarea unei călătorii, în scop profesional sau altul destul de pragmatic. Începe o perioadă bună pentru rezolvarea unor probleme administrative sau examene. Și cum Mercur va face trigon cu Nodul Nord din semnul tău, îți vei susține cu toată puterea principiile și valorile.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va tranzita zona misterelor, a morții și a banilor din alte resurse. Discuțiile despre moșteniri, împrumuturi, taxe, impozite, profit vor fi la ordinea zilei. Doar că de data aceasta vei avea o atitudine mai serioasă. Vei alege să fii practic, nu visător. Va fi nevoie să înveți să gestionezi crize mici și dese. Vei fi destul de dur în negocieri. Să nu uităm că Marte este în continuare retrograd în semnul tău!

Rac/ Ascendent în Rac

Mercur va tranzita zona parteneriatelor și a relațiilor. Și cum acolo vor fi și Venus și Pluto, este clar că vei dori să iei decizii importante. Dar retrogradarea te va face să revii de multe ori asupra unei decizii. Vei purta discuții neplăcute cu persoana iubită, dar necesare. Vor reapărea subiecte pe care ați preferat să le îngropați, dar acum vor ieși la suprafață.

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel