Inelul lui Jennifer Lopez, licitat la București. Cât valorează bijuteria

Data actualizării: | Data publicării:
Jennifer Lopez, foto Instagram
Descriere foto: Jennifer Lopez, foto Instagram

Bijuterii impozante, purtate de celebrități internaționale, sunt scoase la licitație la București. 

 

Celebra vedetă de la Hollywood Jennifer Lopez și faimoasa actriță din "Wonder Woman", Gal Gadot, în rolurile principale în cadrul Licitației de Crăciun – Bijuterii și Artă Decorativă de joi, 17 decembrie, la  Artmark. 

Două bijuterii spectaculoase, între cele 300 de piese de colecție din cadrul licitației, au fost purtate de renumitele actrițe de peste ocean la evenimente marcante.

 

Jennifer Lopez a ales să poarte în 2017 un impozant inel  la NBC Universal Upfront – eveniment care promovează producțiile de top TV ale fiecărui sezon și unde actrița și-a prezentat două serii de succes – "Shades of Blue" și "World of Dance". La trei ani distanță, spectaculoasa bijuterie purtată de Jennifer Lopez la New York este scoasă la licitație în București pentru prețul de pornire de 25.000 de euro. Inelul în formă de floare este realizat din aur alb și galben și este presărat cu 250 de diamante briliant. 


Cele două bijuterii fac parte din 300 de piese de colecție aflate în licitație.


O impresionantă apariție în licitația din 17 decembrie este și bijuteria purtată de Gal Gadot, interpreta personajului "Wonder Woman" în celebra peliculă omonimă, la decernarea premiilor MTV Movie&TV Awards din 2019. Gal Gadot a optat pentru un colier, alcătuit din diamante negre beads, care în licitație este însoțit și de pandantiv-cruce din aur roz și diamante incrustate. Prețul de pornire al spectaculosului set este de 9.000 de euro. 





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel