Începutul sfârșitului pentru PATRU ZODII de pe 7 martie. Nativii care vor fi obligați să încheie o etapă

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

De pe 7 martie, Saturn, planeta limitelor și a responsabilității, își începe tranzitul în Pești, unde va sta până în 2025. Iată ce le așteaptă pe aceste patru zodii!

Saturn este perceput ca un "băiat rău" al astrologiei sau ca un profesor exigent și dur. Ce vrea Saturn? Autenticitate și maturizare. Își dorește pragmatism și nu îi pasă de exagerări. Cere timp și austeritate. Îi place să pună blocaje și să ne ofere limite.

Tranzitul planetei limitelor în ultimul semn al zodiacului ne va obliga să vedem ce este real și ce este în imaginația noastră.

Teoretic, arhetipul Peștilor nu are limite, iar planeta Saturn nu cunoaște toleranța. Cu Saturn în Pești, însă, va trebui să găsim un mijloc de negociere între acestea și ne vom da seama că este ultimul ceas în foarte multe domenii. Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea.

Iată ce ne spune Astrologul Daniela Simulescu: "Câteodată, pentru a evolua și pentru a avea o viață împlinită, trebuie să trecem mai întâi prin tot felul de teste. Și Saturn se ocupă doar cu asta. Să ne arate dacă drumul ales este cel potrivit. Pe moment ne putem supăra că pierdem un partener, un loc de muncă sau o sumă de bani. Dar pe urmă, ne vom da seama că nu este nimic întâmplător. Lecțiile învățate ne vor ajuta să ne alegem mai bine luptele."

Cei mai testați vor fi cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marea veste pentru Gemeni în 2023 este legată tocmai de tranzitul lui Saturn în Pești, de pe 7 martie. La tine, planeta limitelor își va începe tranzitul în Casa a 10-a. Această casă are legătură cu statutul, carierea și puterea. Poți vedea acest fenomen astrologic ca pe un moment clar în care să înțelegi de ce ai ales o anumită carieră.

Este vorba doar despre tine, iar luarea hotărârilor o să devină, de fapt, cea mai mare provocare. De exemplu, dacă ți-ai ales un loc de muncă din motive superficiale, Saturn nu o să-ți facă deloc viață ușoară. Totodată, Saturn în Pești te poate pregăti pentru mai multe scenarii. Dacă ai muncit cu drag și spor, vei fi capabil să primești o promovare la care ai visat de mult timp. Însă, chiar și așa, poți realiza că nu te simți cel mai împlinit.

Totodată, se poate să ai și mult mai multe responsabilități la job. O să devii mai conștient de câte poți să duci. La unii nativi, pot să intervină schimbări la nivelul conducerii, care nu o să le convină mai deloc. Aceste modificări îi pot împinge să își caute un domeniu nou în care să lucrezi sau un nou loc de muncă.

Dacă Saturn aduce beneficii pentru Gemenii care au tras la muncă, nu putem spune același lucru despre nativii care au adoptat scurtături.

Fiindcă a zecea casă are legătură și cu statutul în societate, unii nativi s-ar putea să devină responsabili pentru partener sau pentru un părinte.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel