Începe Mercur retrograd. Zodiile VIZATE, atenționate: Schimbați-vă parolele acum! NU ne mai revenim! Uitați ce a fost la sfârșitul lui 2019, daune extraordinare

Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Nu scăpăm de Mercur retrograd nici în 2022. Daniela Simulescu a făcut previziunile momentului.

"Mercur retrograd va fi în perioada 14 ianuarie - 4 februarie. Chiar dacă se termină pe 4 februarie, efectele sale vor dura până pe 10 martie 2022. Își începe retrogradarea în Vărsător și se va duce în Capricorn.

În primă fază vor fi afectate semnele fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, iar în a doua fază vor fi afectate semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Trebuie să recunosc că pe Mercur retrograd l-am considerat un Bau-Bau, dar Mercur, când își începe mișcarea retrogradă nu face decât să ne arate că undeva am greșit ceva, că undeva ne-am grăbit. De acum în colo, vă recomand ca de fiecare dată când auziți despre Mercur retrograd să nu-l vedeți ca pe un bolovan aruncat în viața voastră, ca pe o greutate. Da, pe Mercur retrograd simți că nu ai aer, simți că nu ajungi când trebuie, simți că nu faci lucrurile cum trebuie, nu e plăcut, dar dacă ar fi să dăm timpul înapoi, să ne uităm la toate momentele cu Mercur retrograd din viața noastră, ne-am dat seama că nu a fost așa dezastruos și am rezolvat ce era de rezolvat.

Aș vrea să nu mai priviți retrogradarea planetei comunicării ca și cum ar fi sfârșitul lumii, ci ca pe un moment extraordinar de a corecta, rezolva și relua niște situații pentru care nu ați avut curajul necesar în trecut.


Mercur începe retrogradare în Vărsător, adică tot ce ține de tehnologie, ca să fie treaba treabă. Tot ce ține de rețele de socializare, nu neapărat de funcționarea lor, ci de noi algoritmi, noi decizii. O să citiți tot felul de știri despre rețele sociale, presă, media... Vărsătorul ține foarte mult de telefoane, deci aveți grijă de tot ce înseamnă discuții la distanță. Deciziile care se vor lua nu vor fi unele confortabile, atât la nivel personal, național și mondial, la nivelul întregii planete”, a spus Daniela Simulescu în emisiunea de la DC News.

 

Vezi pe DC News previziunile complete pentru perioada următoare și cum ne afectează Mercur retrograd. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 07 ian 2022, 12:07 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience