Începe Love Island România. Alina Ceușan: ”Ne aflăm în fața primului moment important: formarea cuplurilor!”

Data publicării:

Cel mai fierbinte reality show al momentului este aici! Love Island România începe în această seară de la ora 23:00, la PRO TV, însă abonații VOYO au deja acces la primul episod din formatul care a încins imaginația întregului mapamond.

Sexy, încrezătoare, nerăbdătoare și decise să descopere dragostea adevărată, Ada, Alexandra, Gabriela, Josephinka și Mădălina au fost primele care au pășit în vilă și au văzut locul în care vor trăi 24 de ore din 24, fără niciun contact cu exteriorul, în săptămânile următoare. ”Caut ceva serios, nu caut o aventură!”, a recunoscut Ada atunci când a fost întrebată de ce a venit la Love Island România, în timp ce Alexandra a mărturisit că este convinsă că-și va găsi sufletul pereche în acest show: ”Sunt aici să-mi găsesc marea iubire!”.

 

Imediat după intrarea în vilă, Alina Ceușan le-a invitat pe fete la primul moment cheie din show: cunoașterea băieților și formarea cuplurilor. ”Fetelor, ne aflăm în fața primului moment important de la Love Island România, formarea cuplurilor inițiale. Pentru astăzi, regulile sunt foarte simple, o să vă prezint băieții rând pe rând, voi vă veți arăta intenția de a forma un cuplu, după care fiecare băiat are dreptul să aleagă cu cine dintre voi va merge mai departe”, le-a spus Alina Ceușan.

Cum a reacționat unul dintre băieți atunci când niciuna dintre cele cinci fete nu a vrut să-l aleagă, dar și cine este cel care prin simpla prezență a reușit să pună sub semnul întrebării două dintre cuplurile deja formate, pentru că fetele și-au arătat intenția de a renunța la partenerul ales inițial, vedem în primul episod Love Island România, care este disponibil chiar acum pe VOYO.

 

 

 

Ei sunt cei 10 concurenți care își caută dragostea în cel mai fierbinte reality show al momentului: Love Island România

 

Sub privirile unei țări întregi, într-un show unic, ei sunt cei 10 tineri gata să pornească într-o călătorie uluitoare, pe drumul spre dragostea adevărată. Cine cu cine se va cupla și cine se întoarce acasă cu premiul de 50.000 de euro?

 

Ada Ileana

Ada Ileana are 26 de ani, este profesoară de limba engleză și câștigătoarea titlului Miss Internațional România 2022. Spune că de trei ani este singură pentru că n-a găsit pe nimeni potrivit pentru ea, însă nu și-a pierdut speranța: ”Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!”.

 

 

 

Alexandra

 

Studentă în anul III, la Medicină, Alexandra Balea (23 de ani), a venit în cel mai fierbinte reality show al momentului cu ochi de înger și inimă de război, dar cu sufletul deschis să-și găsească jumătatea: ”Dacă îmi place de cineva, fac eu primul pas!”. Celui care-i va fura inima i-a transmis: ”Dacă ai călcat greșit, nu te uit!”

 

 

Gabriela

Gabriela Ilișiu este cântăreață, are 23 de ani, recunoaște că nu are nevoie de mult timp pentru a-i fi furată inima, dar nu face niciodată primul pas: ”Mă îndrăgostesc repede, dar mă răzbun și mai repede. Voi fi singura femeie adevărată din viața bărbatului meu!”. În ultimii 2 ani a preferat să fie singură, însă visează la o familie mare și frumoasă pe care să o întemeieze alături de jumătatea ei.

 

 

 

Josephinka

Curajoasă și pozitivă, Josephinka Smolena (21 de ani) este însoțitor de zbor și îi place să-și exprime emoțiile prin muzică și dans. ”Îmi place să zbor, dar nu în brațele oricui. Îmi plac bărbații cu simțul umorului, dar care nu iau dragostea în glumă!”, ne-a mărturisit aceasta.

 

 

Mădălina

 

Mădălina Rancea (26 de ani) este consultant de vânzări și a venit în Love Island pentru a găsi un bărbat stabil emoțional, empatic și amuzant. ”Prefer să mă gândesc de două ori înainte de a alege. Cântăresc toate opțiunile și le testez, pe rând, de mai multe ori. Cred că ce e al meu e pus deoparte!”, ne-a spus tânăra.

 

 

Adrian

Adrian Butușină, 29 de ani, spune despre el că atunci când este singur, flirtează cu mai multe femei în același timp, însă când este într-o relație, devine cel mai romantic bărbat din lume. E antrenor personal, duce o viață echilibrată și e hotărât să schimbe felul în care vede relațiile: ”Îmi place să fiu singur... cu mai multe fete! Acum am hotărât să schimb planul, vreau să caut dragostea adevărată, dragostea care face cât tot ce am trăit până acum”.

 

 

Denis

Denis Iuga are 21 de ani și este răsfățatul rețelelor sociale. Îi plac petrecerile și provocările de pe TikTok, acolo unde a strâns o comunitate de peste 150.000 de urmăritori. ”Visez la o familie uriașă, dar trebuie să încep cu pași mici: întâi găsesc fata potrivită, la timpul potrivit. Dacă începem repede, o să joc fotbal cu strănepoții!”, spune acesta.

 

 

Andrei

Meseria lui este să arate bine! Andrei Bordeianu are 23 de ani și este antrenor personal. Pentru el, femeia ideală trebuie să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, cu forme, să fie amuzantă și energică... la fel ca el. ”Mușchii nu înseamnă doar look, sunt dovada determinării și a forței de a nu renunța. Vreau tot ce e top, pentru că și eu sunt top!

 

 

 

Eduard

Eduard Caba (24 de ani, model) spune despre el ca are aspect, corp și creier, așa că poate convinge orice fată că el este un bărbat ideal, chiar dacă între ei nu există o conexiune puternică. Întotdeauna a fost partenerul perfect, însă acum vrea altceva și crede că are mult mai mult de arătat: ”Sunt gata să încerc iarăși ceva de durată!”

 

 

Valentin

Valentin Popescu (27 de ani) este creator de conținut și își etalează farmecul pe YouTube, îi plac blondele, iar jumătatea perfectă trebuie să fie în mod clar mai scundă decât el. ”Nu sunt deloc vreun sfânt. Vreau să fac din fiecare zi un Valentine’s Day fără bomboane, pentru că țin la siluetă. În rest, sunt deschis la orice, chiar și la o relație... pe viață!”, recunoaște acesta.

 

Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna ușor, iar provocările pe care le vor întâlni cei 10 concurenți, în fiecare zi, vor duce la răsturnări de situație. Love Island România începe din 1 octombrie, pe VOYO, și din 2 octombrie, aproape de miezul nopții, pe PRO TV.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel