Incendiu Prosper. Liviu Puștiu, primele declarații după ce studioul său a fost mistuit de flăcări: „Trebuia să fiu în studio, să înregistrez alături de Vali Vijelie

Data publicării:
Vali Vijelie și Liviu Puștiu, foto Instagram
Descriere foto: Vali Vijelie și Liviu Puștiu, foto Instagram

Liviu Puștiu a făcut primele declarații după ce studioul său muzical a fost făcut scrum în incendiul care a izbucnit astăzi la acoperișul magazinului Prosper din Calea 13 Septembrie.

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi, la acoperişul magazinului Prosper din Calea 13 Septembrie, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Incendiul  fost localizat, marţi, de pompierii bucureşteni, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Focul a cuprins întregul imobil, pe o suprafaţă totală de aproximativ 1.200 de metri pătraţi.

Pentru stingerea incendiului acţionează 27 de autospeciale de stingere, şase autoscări şi două autospeciale de descarcerare, în timp ce opt ambulanţe au fost trimise la locul incendiului.

Pompierii au acţionat pentru evacuarea persoanelor. Nu sunt raportate victime, potrivit Agerpres.

 
Mai multe studiouri muzicale se aflau la etajele superioare

Mai mulți artiști se aflau în clădire, în momentul izbucnirii incendiului. Aceștia înregistrau piese muzicale în studiourile aflate chiar la etajele superioare ale clădirii. 


 Liviu Puștiu: daună de 100.000 de euro 


Liviu Puștiu este unul dintre artiștii care dețineau studiouri muzicale în incinta clădirii. Acesta spune că a fost protejat de Dumnezeu și că ar fi trebuit să se afle în studio la momentul izbucnirii incendiului. Acesta afirmă că și Vali Vijelie ar fi trebuit să fie cu el. Din fericire, artistul nu era în țară în momentul în care clădirea a luat foc. 


"Cred că Dumnezeu mi-a salvat viata. Azi trebuia să fiu în studio, să înregistrez alături de Vali Vijelie. Aveam cel mai tare studio din România, am investit peste 100.000 de euro. Eu ieri trebuia să vin în România, dar am pierdut avionul. Cred că azi nu mai eram. Noi când intrăm în studio, ne punem căștile pe urechi și nu mai auzim nimic. Vali m-a sunat primul și mi-a zis: a luat foc acolo", a declarat Liviu Puștiu, în cadrul emisiunii Acces Direct, de la Antena Stars.

Care ar fi fost cauza incendiului

Mădălina Miu a avut o intervenție în emisiunea Acces Direct, de la Antena Stars, în care a declarat că la etajul 4 al clădiri erau aproximativ 10 studiouri muzicale. 

''Sunt foarte multe studiouri la etajul 4. Sunt foarte multe mașini de pompieri, traficul este blocat. Nu am o sursă oficială, dar am înțeles că ar fi pornit de la un scurtcircuit, ceva ce ar fi avut loc la etajul 4, unde sunt studiourile pentru că vorbim de foarte multă aparatură. Sunt vreo zece studiouri la etajul 4. Acele studiouri sunt închiriate, nu sunt oameni care să aibă probleme financiare'', a declarat Mădălina Miu la Acces Direct, potrivit SpyNews.

Citește și: Incendiu Prosper. Studioul lui Ionuț Cercel a fost făcut scrum: „Aveam investiții de 40.000 de euro”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel