Incendiu Prosper. Studioul lui Ionuț Cercel a fost făcut scrum: „Aveam investiții de 40.000 de euro”

Data publicării:
Ionuț Cercel, foto Instagram
Descriere foto: Ionuț Cercel, foto Instagram

Ionuț Cercel a făcut primele declarații după ce studioul său muzical a fost făcut scrum în incendiul care a izbucnit astăzi la acoperișul magazinului Prosper din Calea 13 Septembrie.

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi, la acoperişul magazinului Prosper din Calea 13 Septembrie, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Incendiul de la magazinul Prosper din Calea 13 Septembrie a fost localizat, marţi, de pompierii bucureşteni, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Focul a cuprins întregul imobil, pe o suprafaţă totală de aproximativ 1.200 de metri pătraţi.

Pentru stingerea incendiului acţionează 27 de autospeciale de stingere, şase autoscări şi două autospeciale de descarcerare, în timp ce opt ambulanţe au fost trimise la locul incendiului.

Pompierii au acţionat pentru evacuarea persoanelor. Nu sunt raportate victime, potrivit Agerpres.

 

Mai mulți artiști se aflau în clădire, în momentul izbucnirii incendiului. Aceștia înregistrau piese muzicale în studiourile aflate chiar la etajele superioare ale clădirii. 


Studioul muzical al lui Ionuț Cercel a fost făcut scrum

Artistul a povestit, la Antena Stars, cum a fugit din calea focului, lăsând în urmă o investiție de 40.000 de euro. 


'Eu și fratele meu, Florin, eram înăuntru și înregistram niște melodii, iar colegii de pe etaj ne-au spus să evacuăm cât mai repede. Studioul meu e acolo, cu instrumente, stația, sunetul. Nu știu de la ce de la ce ar fi pornit acest incendiu.

Aveam investiții de 40.000 de euro. Sunt fericit că sunt eu bine și fratele meu, că puteam să luăm noi foc. Îmi pare rău de investiția mea, dar cu siguranță este mai importantă viața mea!'', a declarat Ionuț Cercel la Acces Direct, potrivit Spynews. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel