Incendiu la Spitalul Louis Ţurcanu din Timișoara. Planul Roșu de intervenție a fost activat și zeci de copii și părinți au fost evacuați de urgență / VIDEO

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara.

Autoritățile au declanșat Planul Roșu de intervenție și zeci de persoane, copii, părinți și cadre medicale, au fost evacuate, noaptea trecută, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Louis Ţurcanu Timişoara.

Fumul a fost observat după miezul nopții la primul etaj al clădirii. Incidentul a fost anunțat la 112, iar autoritățile au declanșat Planul Roșu de intervenție.

Potrivit autorităților, 42 de copii și 41 de adulți au fost evacuați. Cei mai mulți dintre pacienții evacuați au fost transferați la alte unități medicale. Nu au fost persoane rănite în urma incidentului.

Pompierii au stabilit că fumul gros a fost provocat de un scurt circuit la echipamentele electrice. Pericolul a fost îndepărtat, iar clădirea a fost ventilată cu ajutorul echipamentelor ISU.

Citește continuarea pe dcnews.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel