Incendiu la Arhiepiscopia Tomisului. Flăcările uriașe au fost stinse după patru ore

Data publicării:
sursa foto digi24
Descriere foto: sursa foto digi24

Un incediu mare a cuprins clădirea Arhiepiscopiei Tomisului.

Un incendiu a izbucnit sâmbătă noaptea la sediul Arhiepiscopiei Tomisului, clădire de patrimoniu, ce a afectat aproximativ 800 mp. din fericire, nu au fost victime.


La locul producerii incendiului au fost mobilizate, în jurul orei 22,00, mai multe echipaje, cu peste 70 de pompieri, dispozitivul de intervenţie fiind suplimentat cu patru autospeciale de pompieri din judeţele Tulcea şi Ialomiţa.

"Dificil este că acoperişul este din lemn, incendiul se manifestă doar la acoperiş. Nu este pericol de extindere la alte clădiri. Din fericire, nu au fost victime, nu au fost găsite persoane în interior şi nici nu au fost alte persoane care să necesite asistenţă medicală sau transport la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea", Răzvan Parconie.

În mansarda cuprinsă de flăcări existau bunuri ale mai multor preoţi şi călugări.

"În principiu, la etajul mansardat nu existau mari bunuri. Clădirea este de patrimoniu, acolo existau mai multe bunuri personale ale preoţilor, călugărilor şi nu putem vorbi de mari bunuri administrative, dar sigur se va face o evaluare", a spus purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu.

Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă seara, la mansarda Arhiepiscopiei Tomisului din municipiul Constanţa, clădirea respectivă fiind una de patrimoniu, veche de peste 90 de ani, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience