Incendiu la Matei Balș. Declarații halucinante. Fiica unei paciente: Mi-au spus că pot să îi duc o aerotermă

Data actualizării: | Data publicării:
Incendiu Matei Balș, sursa Agerpres
Descriere foto: Incendiu Matei Balș, sursa Agerpres

Fiica unei paciente internate în cladirea care a ars în incendiul de la Matei Balș spune că i-a fost permis să-i  aducă mamei sale o aerotermă în salon. 

Potrivit Antena 3, primele informații din anchetă arată că o primă ipoteză privind cauza incendiului de la Matei Balș ar putea fi utilizarea unei aeroterme. 


Fiica unei paciente internate în pavilionul 5, la etajul 3 al clădirii care a ars în această dimineață, a declarat că ea personal i-a dus mamei sale o aerotermă să se încălzească, după ce femeia s-a plâns că îi era frig. Femeia spune că a avut acordul personalului medical. 


”Am rugat personalul medical să îi duc o aerotermă. I-am dus o aerotermă săptămâna trecută, miercuri. Era frig”, a spus Mihaela Tănase, citează Antena 3. 

 

Până la această oră nu se știe cine este persoana care a permis accesul aerotermei în spital. Ancheta este în curs de desfășurare și încă nu s-a stabilit cauza incendiului. 

 

 

Pe de altă parte, întrebat dacă erau probleme cu căldura la Institutul Matei Balș din Capitală, Andrei Gîtlan, directorul general adjunct al Companiei Municipale Termoenergetica, a declarat vineri, la Antena 3, că punctul care este în administrarea spitalului nu a avut niciun semnal că ar fi fost funcționare sub parametri acolo.

 

Potrivit lui Andrei Gîtlan,  Acum o lună aproximativ a fost ultima intervenție la Matei Balș, susține el. A fost o avarie și de atunci nu au mai avut niciun fel de probleme, a mai spus directorul Termoenergetica.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel