Încă un șoc în lumea filmului. Tyler Christopher, starul din„General Hospital”, a murit, la 50 de ani

Data publicării:

Tyler Christopher, un actor cunoscut pentru rolurile sale din "General Hospital" și "Days of Our Lives", a murit. Avea 50 de ani.

Tyler Christopher, un actor cunoscut pentru rolurile sale din "General Hospital" și "Days of Our Lives",  s-a stins din viață, la vârsta de 50 de ani. Reprezentantul regretatului actor, Chi Muoi Lo, a declarat pentru CNN, că actorul a murit marți dimineață.

"Această veste a fost incredibil de șocantă și sunt devastată de pierderea lui. A fost un actor foarte talentat și, mai important, un prieten uimitor. Inima mea este alături de prietenii și familia sa care l-au iubit atât de mult", se arată în declarație.

Colegul lui Christopher din "General Hospital", Maurice Bernard, a împărtășit și el marți un omagiu adus actorului, scriind: "Tyler a fost un individ cu adevărat talentat care a luminat ecranul în fiecare scenă pe care a jucat și a savurat să aducă bucurie fanilor săi loiali prin jocul său actoricesc".

"Tyler a fost un suflet dulce și un prieten minunat pentru toți cei care l-au cunoscut", a adăugat el.

Cine a fost Tyler Christopher

În 2008, Christopher s-a căsătorit cu reporterul ESPN Brienne Pedigo, cu care a avut doi copii. Potrivit People, cei doi și-au încheiat căsnicia în 2021. Anterior, el a fost căsătorit cu actrița Eva Longoria între 2002 și 2004.

Christopher a fost cel mai bine cunoscut pentru rolul popularului personaj Nikolas Cassadine din lunga telenovelă de zi "General Hospital". El a jucat rolul lui Cassadine în diferite momente între 1996 și 2016, obținând o victorie la Daytime Emmy și alte patru nominalizări pentru prestația sa de-a lungul timpului.

Într-un interviu din 2017 cu Soap Opera Digest, actorul a declarat că a părăsit "General Hospital" pentru a-și lua un "concediu personal" și, în cele din urmă, nu a mai ajuns să se întoarcă în serial. El a continuat să joace rolul lui Stefan DiMera în telenovela NBC "Days of Our Lives" între 2018 și 2019, o interpretare pentru care a obținut, de asemenea, o nominalizare la Daytime Emmy.

În afara celebrei sale cariere de actor, Christopher s-a confruntat cu diverse greutăți spre sfârșitul vieții sale.

În 2019, se pare că a suferit o operație de craniotomie după ce a căzut în baia de la locuința sa și s-a rănit la cap. Sora sa, potrivit unui interviu la care Christopher a participat cu Bloomberg Law în luna iulie, a cerut să fie tutorele său legal în timpul recuperării sale. Tutela s-a încheiat în 2021.

În luna mai, actorul a fost arestat pe aeroportul Hollywood-Burbank sub suspiciunea de intoxicare în public, potrivit LA Times.

"Tyler a fost un susținător al unei mai bune sănătăți mintale și al unui tratament mai bun pentru consumul de substanțe, care a vorbit deschis despre luptele sale cu depresia bipolară și cu alcoolul", a scris Bernard într-o postare pe instagram "Suntem mai mult decât devastați de pierderea prietenului nostru drag și ne rugăm pentru copiii și tatăl său."

Citește și: Greșelile care ne distrug creierul și cele trei exerciții care îl salvează. Prof. Vlad Ciurea: „Ne intoxicăm la televizor, pe telefon”

Monica Tatoiu, reacție furibundă după ce Irinel Columbeanu a rămas fără avere: „Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel