„Încă nu realizez ce se întâmplă”. WRS, artistul care va reprezenta România la Eurovision 2022, copleșit de emoții

WRS, foto Instagram
Descriere foto: WRS, foto Instagram

Eurovision România 2022. WRS ne va reprezenta țara la Torino cu piesa "Llamame"

WRS, pe numele său real Andrei Ionuț Ursu, va reprezenta anul acesta România în finala Eurovision, de la Torino. Juriul, împreună cu publicul, au decis că piesa „Llamame” este cea mai potrivită să ne reprezinte țara, cu un scor de 59,23 de puncte. 

Într-o intervenție în emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV, WRS a vorbit despre emoțiile care îl încearcă în aceste zile și despre cum se pregătește pentru Eurovision 2022, care va avea loc la Torino.

 

„Chiar sunt fericit. Mă pot numi fericit, pentru ceea ce mi se întâmplă, în ultimele două săptămâni. Într-adevăr, am șutat și am și dat cu capul.”, a spus artistul, în emisiunea de la Prima TV.

Cum se descrie artistul

„Născut la Buzău, am fost dansator înainte să fac muzică. Fac muzică, pe bune, adică cu studii, de 8 ani. Am fost într-o trupă de băieți, nu știu dacă au auzit telespectatorii, trupa Shut, înainte să lansez proiectul acesta solo, acum doi ani. 

Mi-am lansat proiectul solo fix la începutul pandemiei, muzica mea e muzică de club, așa că mi-am ales un moment foarte prost să mă lansez. Dar acum, iată că avem ocazia, după pandemie, să fim pe scene mari, cu spectatori și sung gata să fiu cunoscut de cât mai multă lume”, a mai spus WRS.

 

Ce aduce diferit la Eurovision

„Cu ce cred eu că vin diferit la Eurovision, este sound-ul. Sound-ul meu este muzică House, cu influențe din Europa de Sud, Europa Mediteraneană și Peninsula Balcanică. E o muzică foarte vie, toată lumea îmi scrie: când îți ascult muzica, îmi vine să mă ridic de pe scaun și să dansez. Mă bucur că îmi ating scopul. De asta m-am apucat să fac muzică. Să fac oamenii care îmi ascultă muzica să uite de probleme și de stresul acesta al lumii în care trăim. 

Cu ce mai vin, este dansul. Am activat atâția ani ca dansator și cred că asta s-a văzut și pe scena Eurovisionului de la finală. Am niște dansatori superbi pe scenă”, a mai spus el. 

Emoții mari înainte de Eurovision


„Încă nu realizez ce se întâmplă, pentru că s-a anunțat câștigătorul, adică eu, sâmbătă seară, și două săptămâni am fost în interviuri și promovare, ceea ce mă bucură enorm, pentru că am muncit atât de mult pentru ce mi se întâmplă acum și încerc să rămân și ancorat în prezent, să mă bucur de toată experiența aceasta”, a dezvăluit artistul. 

Randi, primele declarații despre finalistul Eurovision: Pur și simplu a acaparat scena

Randi a făcut parte din juriul de selecție națională Eurovision, de anul acesta, și a dat primele declarații, în exclusivitate, pentru Spectacola.

"L-am ales pe el pentru că am considerat că are un pachet care o să ne ajute să luăm puncte de la public în finală, l-am ales pe el, de asemenea, pentru că aveam alți favoriți, dar din păcate emoțiile i-au trădat, au cântat ușor peste ton, sub ton și nu am putut să le mai dăm notă maximă lor, iar el și-a îmbunătățit show-ul și performanța considerabil de la semifinală, la finală. Pur și simplu a acaparat scena, a cucerit publicul și ne-am gândit că dacă a făcut asta aici, poate să o facă și acolo și piesa e foarte catchy", a declarat Randi, pentru Spectacola.

România va intra în concurs pe data de 12 mai, în partea a doua a semifinalei.

Eurovision Song Contest 2022 va aduce, pe scena din Torino, reprezentanţii celor 41 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Regatul Ţărilor de Jos, România, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Ucraina şi Marea Britanie.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem - Kiev 2005; Paula Seling şi Ovi - Oslo 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu - Atena 2006), relatează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 18 Martie 2022, 11:30 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play