„Încă Două Lozuri este o comedie pentru oameni veseli și cu chef de viață”. Peripețiile lui Sile, Dinel și Pompiliu revin în cinematografele din toată țara

Data publicării:

Aseară a avut loc avanpremiera comediei ”Încă Două Lozuri”


Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol au fost responsabili, aseară, cu veștile bune: comedia ”Încă Două Lozuri” a avut avanpremiera. Evenimentul a reunit actorii din distribuție, echipa de producție și invitați speciali, printre care s-au aflat vedete și influenceri din țară. Filmul regizat de Paul Negoescu va putea fi urmărit în cinematografele din toată țara, începând cu 27 octombrie.

Evenimentul desfășurat în două săli, a început cu videoclipul piesei ”Ce seară minunată”, interpretată de Mario Fresh, RENVTO, Dragoș Bucur și Dorian Boguță, și a continuat cu vizionarea, în premieră, a comediei de neratat!

La 7 ani distanță de la premiera primului film, regizorul și scenaristul Paul Negoescu, alături de producătorii Dragoș Bucur și Dorian Boguță și întreaga echipă s-au reunit și i-au readus la viață pe Sile, Dinel și Pompiliu care au un gând clar: să se îmbogățească prin... minare! Aventurile îi poartă pe cei trei pe drumuri în deja celebră Dacie și îi pune față în față cu momente savuroase, care i-au făcut pe toți cei prezenți la vizionare să râdă în hohote!

Distribuția este completată de actori cunoscuți precum Ilona Brezoianu, Iulian Postelnicu, Mihai Bobonete, Rodica Lazăr și Eduard Cîrlan.

 

 

Dragoș Bucur i-a invitat pe oameni în cinematografe: “Încă Două Lozuri este o comedie pentru oameni veseli și cu chef de viață. E simplu, dacă vrei să ieși cu prietenii să te distrezi, mergi la comedia asta, nu vei da greș!”

“Am avut alături de mine oameni apropiați, invitați, prieteni, rude care au venit entuziasmați, mi-au dat energie foarte, foarte bună. Și se simte acest lucru. Ne dorim ca oamenii să vină și să râdă, pentru că dacă râd este clar că se simt bine”, a declarat Dorian Boguță, după avanpremieră.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel