„În zona pieptului mă doare” Alina Laufer, primele declarații după accidentul rutier, de pe patul de spital

Data publicării:

Alina Laufer și Ilan Laufer au fost implicați într-un accident rutier în cursul zilei de sâmbătă. Veedeta a oferit primele declarații despre starea sa de sănătate și a familiei sale.

Sâmbătă, Ilan Laufer, Alina Laufer și gemenii lor au fost  implicați într-un accident rutier, în Câmpina, județul Prahova. În urma impactului, întreaga familie  ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. 


„Da, da, am avut accident, a trecut. Cel mic are piramida nazală fracturată și, mă rog, pe mine și pe Ilan ne-au lovit foarte tare centurile. (…) Cam asta e ideea, eu nu am traumatism lombar. În zona pieptului mă doare pe mine și la picior. Suntem încă la spital, trebuie să stăm internați 24 de ore după accident.”, a declarat Alina Laufer, conform Click.


Accidentul s-a produs pe Bulevardul Carol I din Câmpina, unde șoferul unui autoturism a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea casei sale și nu a acordat prioritate de trecere. Acesta a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Ilan Laufer, potrivit PROTV. 

„În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 40 de ani, precum și a pasagerei dreapta-față, în vârstă de 42 de ani și a doi minori, care se aflau pe bancheta din spate, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a anunțat IPJ Prahova, potrivit observatorulph.ro/


„Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani (I. Laufer), în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosabile, ulterior, intrând în coliziune și cu autoturismul mai sus menționat condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani”,  se precizează în comunicatul Poliției.

Ilan Laufer a fost ministru al Mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat, între anii 2017-2018, în guvernul Mihai Tudose. Laufer a fost și consilier al Vioricăi Dăncilă, în perioada în care aceasta a deținut funcția de premier.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel