În ce relații a rămas Sore cu tatăl fiicei sale: „E o relație veche, de 8 ani”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Sore a vorbit despre separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei sale.

Showbiz-ul românesc este zguduit zilele acestea de câteva despărțiri. După ce Raluca Bădulescu a anunțat faptul că divorțează de soțul ei, după 13 ani de căsnicie, Sore a făcut și ea un anunț care a șocat fanii. Vedeta a postat pe Instagram faptul că a pus punct relației cu avocatul Mircea Julean, tatăl fetiței ei. Cei doi formează un cuplu de opt ani de zile și, potrivit artistei, ruptura dintre ei s-a produs cu mai mult timp în urmă. Vedeta a făcut public acest lucru, pentru că simte că are o datorie față de fanii ei, însă, în același timp, aceasta dorește să i se păstreze intimitatea.

„Au fost 8 ani frumoși, care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare: pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”, a scris Sore Mihalache pe rețelele sociale.

 

Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Sore a dezvăluit cum s-a cunoscut cu Mircea. Alina Eremia a fost cea care le-a făcut cunoștință.


„Damian Drăghici: Cum l-ai cunoscut pe tatăl copilului tău?

Sore: Prin Alina Eremia-cupidon. Serios, așa a fost. Dacă Alina nu ar fi avut o idee într-o seară, nu aș fi ajuns aici, cu Erin în brațe. Chiar îi datorez. I-am spus și de fiecare dată o să-i spun, când o să am ocazia, că îi sunt recunoscătoare. Mi-a schimbat viața cum nu se putea mai frumos', a spus Sore în emisiunea online.

 

Ce spune Sore despre relația pe care o are acum cu tatăl fiicein sale


„E o relație veche, de 8 ani. Eu cred că ne suntem recunoscători unul altuia pentru că avem cel mai frumos și mai bun copil. Este o recunoștință care nu poate să fie depășită de absolut niciun alt om, pe Pământul ăsta', a adăugat artista.

 

Nu a vrut să se căsătorească cu Mircea

Deși a recunoscut faptul că a fost cerută de soție, artista nu s-a văzut niciodată îmbrăcată în rochia de mireasă, motiv pentru care nunta nu a fost niciodată pe lista priorităților celor doi.

"Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem. Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă.", a declarat Sore, potrivit Viva

Ce spunea Sore despre relația pe care o avea cu tatăl fetiței ei

Tot în urmă cu ceva timp, artista se declara a fi compatibilă cu avocatul Mircea Julean, care reprezenta latura rațională în familia lor. 

"Tind să cred că el e mai rațional, eu sunt mai mult latura sensibilă, romanțată și, câteodată, e chiar benefic să îi ascult părerile în legătură cu latura me profesională, tocmai pentru că nu e deloc familiară pentru el și îmi spune lucruri pe care eu nu le văd. Nu știu cum sunt relațiile între persoane cu profesii de același gen, dar sunt convinsă că fiecare relație are plusurile și minusurile ei, compatibilitatea umană este cea mai importantă, cred eu.", a mai spus artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel