Impresarul lui Benone Sinulescu se teme pentru viața maestrului: „Să-și asume dacă mâine moare”

Data publicării:
Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Benone Sinulescu a fost externat din Spitalul Județean Arad. Impresarul Ionuț Pavel trage un semnal de alarmă. 

Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani a fost internat timp de două săptămâni la Urgență, după ce a fost găsit căzut în casă în stare de inconștiență de către soția sa, Elena. Chiar dacă se punea problema unei intervenții chirurgicale, medicii au decis să îl externeze pe artist, spre mirarea tutror. 

Impresarul Ionuț Pavel se teme pentru viața artistului și aduce acuzații grave cadrelor medicale. 


„Se cam spală pe mâini după câte văd. Le-o fi frică si atunci l-au trimis acasă. Acum să-și asume dacă mâine moare. L-au trimis într-un loc mai puțin pregătit să îl primească decât atunci când era în centrul de îngrijiri paleative.


Un gest ca ăsta seamănă cu a arunca pisica. Ei acum nu mai pot fi trași la răspundere și nu mai sunt obligați să-l opereze. Puteau măcar să transmită analizele lui la Timișoara”, a declarat Ionuț Pavel pentru Click!


Benone Sinulescu a fost internat în spital pe data de 10 iulie la și a fost supus mai multor analize medicale. 


După ce a fost găsit inconștient în casă, soția sa, Leni, l-a dus la un centru de îngrijiri paleative. Fostul impresar a fost cel care a cerut ca maestrul să fie dus de urgență la spital. 


Profesorul Anton Hadăr a declarat că soţia lui Benone Sinulescu ar fi insistat ca medicii de la Arad să-l mai ţină internat. 


„Medicii au ajuns la decizii distincte şi doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular. Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat. Eu însumi fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină până se găseşte o soluţie mai bună. S-a apelat şi la medici din Franţa. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă. Ambele artere sunt înfundate. Aici dacă s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai bună a creierului”, a declarat Anton Hadăr, pentru România TV

 

Citește și: Benone Sinulescu a fost externat din spitalul Județean Arad. Ultimele informații despre starea de sănătate a artistului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel