Benone Sinulescu a fost externat din spitalul Județean Arad. Ultimele informații despre starea de sănătate a artistului

Data publicării:
Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Vești bune despre starea de sănătate a maestrului Benone Sinulescu. 

Benone Sinulescu a fost externat din spital în această dimineață. Elena Sinulescu, soția marelui artist, a confirmat pentru Playtech că soțul ei este deja acasă și că se simte mai bine.

„Benone este acasă de câteva ore şi e conştient şi întremat!”; a declarat soția lui  Benone Sinulescu pentru Playtech.


Benone Sinulescu a stat în spital aproximativ două săptămâni, după ce i s-a făcut rău în casă. Inițiat, artistul a fost internat într-un centru de îngrijiri paleative, însă când starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au stabilizat.


În urmă cu câteva zile, medicii de acolo au vorbit despre starea de sănătatea a lui Benone Sinulescu. Potrivit acestora, s-ar fi pus problema unei operații minim invazive.


„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om . E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane fff pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa”,  a spus profesorul Anton Hadăr în urmă cu câteva zile,  transmite Româniatv.net.

 

Scandal între soția artistului șo fostul impresar


În urmă cu două săptămâni, fostul impresar al lui Benone Sinulescu a făcut o serie de declarații despre starea de sănătate a marelui artist, printre care, a sugerat și că familia nu i-ar pune la dispoziție tratamentele necesare recuperării.

Ulterior, soția artistului a făcut o declarație publică în care a explicat ce se întâmpla cu adevărat  cu soțul ei și a negat acuzațiile făcute de fostul impresar.


Mai mult, Elena Sinulescu a spus că declarațiile făcute de fostul impresar al soțului ei ar fi false. Femeia a povestit ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu în ultimele zile și cum a ajuns să fie internat inițial într-un centru de îngrijiri paleative. 


Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,
Avand in prim-plan preocuparea pentru starea de sanatate a sotului meu, pe de o parte, dar si dorinta acestuia de a expune publicului doar actul artistic si mai putin problemele de sanatate specifice varstei, am evitat mediatizarea situatiei medicale a sotului meu.
Totusi, situatia impune cateva precizari:
In urma cu cateva saptamani, sotul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata. 
In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat.
Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate.
In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital.
In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fara a ma fi intrebat despre starea sotului meu si fara a ne solicita acordul, a raspandit in presa informatii nedocumentate false, defaimatoare privind modul in care familia il ingrijeste pe “Nea Beni” 
Se dovedeste ca Beni pe buna dreptate nu il considera o persoana din cercul de prieteni si a incetat relatiile profesionale de mai mult timp cu acesta.
Va multumim pentru aprecierile si gandurile bune si sa ne rugam cu totii pentru sanatatea indragitului Benone Sinulescu”, a transmis Elena Sinulescu pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel