Împodobitul bradului de Crăciun, efecte surprinzătoare asupra sănătății

Data publicării:
Sursa foto> unsplash, autor Paige Cody
Descriere foto: Sursa foto> unsplash, autor Paige Cody

Împodobitul bradului de Crăciun este o activitate a întregii familii cu beneficii pentru toți, de la mic la mare.

Împodobitul bradului de Crăciun este una dintre activitățile ce aduce bucurie atât copiilor, cât și adulților. În ultimii ani vedem magazinele pline cu ornamente încă de la finalul lunii octombrie, timp suficient pentru a ne împrospăta colecția de decorațiunile. Dar depinde de fiecare alegerea momentului în care ne punem pe treabă, nici prea devreme, nici chiar în Ajun, pentru a nu ne aglomera și mai mult cu pregătirile de Sărbătorile de iarnă.

Împodobitul bradului vine cu o serie de beneficii, astfel, și dacă nu ești un iubitor al Crăciunului, ai toate motivele să te răzgândești, căci această activitate îți face bine fizic, emoțional și mental.

Împodobitul bradului îți îmbunătățește starea fizică

Împodobitul bradului, în funcție de cât de mare este acesta, poate însemna urcat și coborât pe scară sau scaun, deci efectuarea unor exerciții fizice pe care în mod normal nu le-ați face. Iar câteva ore, cât durează operațiunea ”bradul” vă ajută să vă îndoiți și să vă întindeți. Iar dacă la împodobit participă și cei mici, pe aceștia îi puteți pune pe umeri sau ridica astfel cât să ajungă la părțile mai înalte, iar acest lucru va fi amuzant pentru ei și un exercițiu bun pentru părinți ori bunici, arată Blisspot.

Împodobitul bradului (re)unește familia

Cei mai mici sunt și cei mai mari iubitori ai Crăciunului, iar faptul că se pot alătura familiei la împodobitul bradului este o mare bucurie pentru aceștia. Astfel, momentul împodobitului se poate transforma cu ușurință într-o activitate de echipă, în care fiecare încerca să dea ce are mai bun. Iar dacă sunteți adepții unui stil de decorațiuni lucrate manuale, vă puteți bucura și mai mult de împodobitul bradului cu ornamentele realizate de către copii sau nepoți.

Cite;te continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel