„Îmi va lipsi!”. Maria Dragomiroiu, SINGURĂ de Dragobete. Soțul artistei a plecat din țară

Data publicării:
Maria Dragomiroiu, foto Facebook
Descriere foto: Maria Dragomiroiu, foto Facebook

Maria Dragomiroiu este singură de Dragobete.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Cântăreața are o carieră de succes și o căsnicie minunată, care durează de mai bine de 30 de ani. 

De Dragobete, artista va petrece singură. Soțul ei este plecat în America și chiar dacă de Ziua Înfrăgostiților nu va fi lângă ea, i-a promis că se va revanșa de Ziua Femeii. 

„Mie-mi place sărbătoarea de Dragobete și o marchez în fiecare an. O petrec la vârsta mea așa cum o făceam și când eram mai tânără. Mie-mi plac tradițiile noastre! Am ales mereu Dragobetele drept ”Zi a iubirii”, în dauna Zilei Îndrăgostiților, din 14 februarie! Însă, anul acesta, voi petrece ziua fără Bebe al meu. Îmi va lipsi! E încă în turneu în Statele Unite și se întoarce abia în prima săptămână a lui martie. Mi-a promis însă că se va revanșa de Ziua Femeii, pe 8 martie”, ne-a declarat Maria Dragomiroiu pentru impact.ro.

Maria Dragomiroiu iubește această tradiție

 „Îmi place această tradiție populară care vorbește despre o poveste de iubire. Un popor care are o asemenea sărbătoare e unul binecuvântat, nu am nicio îndoială. Așadar, vă invit pe toți să ne bucurăm de iubire, căci ce ar fi viața fără bucuria de a iubi?!”.

Eu sunt rac și racii imediat plâng

Maria Dragomiroiu a declarat în nenumărate rânduri că soțul ei este omul care i-a fost întotdeauna aproape și care a sprijinit-o necondiționat.

Totodată, artista consideră că este un dar de la Dumnezeu faptul că l-a întâlnit pe soțul ei, care a ajutat-o întotdeauna să treacă peste neplăcerile vieții, dar și peste problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale. Maria Dragomiroiu a precizat că toate meritele sale îi revin soțului său.

„Asta este de la Dumnezeu să ai orocul să întâlnești în viață omul care să te înțeleagă, să te aprecieze, să te propulseze, care să fie acolo lângă tine oricând pentru că eu sunt rac și racii imediat plâng, eu dacă cineva îmi adresează cuvinte grele, eu nu răspund eu plâng, dar a fost în spatele meu acest om minunat.”, a declarat Maria Dragomiroiu la Antena Stars.

DRAGOBETE 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci pe 24 februarie pentru a avea noroc în dragosteGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel