„Îmi pun sufletul pe tavă”. Pavel Bartoș prezintă „One man aproape show”, un spectacol autobiografic, la teatrul Odeon

Data actualizării: | Data publicării:

„One man aproape show”, un spectacol marca Pavel Bartoș, are marea premieră pe 18, 19 noiembrie și 4 decembrie, la teatrul Odeon. 

Pavel Bartoș prezintă One man aproape show! Un spectacol după un scenariu scris de actor, care cuprinde în cea mai mare parte elemente autobiografice, tratate cu mult umor… poate prea mult umor, în care autoironia și sinceritatea sunt la ele acasă. Acestea, întrepătrunse puternic cu emoția, dau naștere unui spectacol în care oricine se poate regăsi. Este un spectacol despre decizii bune sau rele, despre greșeli sau negreșeli, despre iubire în toate formele ei și viață pur și simplu, iar mesajul este unul foarte clar: viața trebuie și merită trăită din plin!


"E un spectacol la care țin foarte mult și care mi-aș fi dorit să aibă premiera acum 2 ani, înainte de pandemie, dar ea a venit brutal peste noi și nu puteam să mă bucur de el pe deplin cu un public restrâns în sală. Am așteptat clipa în care pot să am 100% spectatori în sală și iată că ea a venit. Este un spectacol despre viață, optimist, sincer, poate prea sincer, în care îmi pun sufletul pe tavă și mă dezvălui în fața oamenilor cum n-am făcut-o niciodată până acum. O fac pentru că acum este momentul. Mesajul este foarte clar: viața e frumoasă, avem una singură, și merită trăită din plin. Acest spectacol vine într-un punct al carierei și al vieții mele în care cred că mă definește și cu atât mai mult țin la el. Punerea în scenă va avea puternice accente de umor și autoironie”, s spus pavel Bartoș.

Premiera One man aproape show va avea loc pe 18, 19 noiembrie și 4 decembrie, la teatrul Odeon.

 

Pavel Bartoș s-a născut pe data de 20 ianuarie 1975, la Miercurea Ciuc. Acesta este un actor român de teatru, film și televiziune, dar și unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune de la noi din țară, fiind extrem de iubit pentru umorul său.

Actorul se poate mândri și cu o familie numeroasă, fiind căsătorit cu Anca, din 2003, cu care are trei copii: Eva, Rita și Sofia. 

Pavel Bartoș a studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Facultatea de Teatru, iar ulterior, și-a început cariera ca actor la Teatrul de păpuși Puck din Cluj (1993-1994), continuând la  Teatrul Național din Cluj și Teatrul de Nord din Satu Mare.

În 2002, a intrat în trupa Teatrului Odeon din București, iar tot de pe atunci începea să facă și primii pași în televiziune. Una dintre emisiunile de divertisment în care s-a făcut remarcat de pe atunci era 'Buna Dimineața România', matinalul de pe TVR 1 de pe vremea aceea. 

În 2004, îndrăgitul actor și-a făcut debutul și în telenovelele românești, unde a intrat imediat la inimile românilor. A interpretat diverse roluri în diferite filme, precum ”Numai iubirea”,  „Păcatele Evei”, ”Aniela”, ”Îngerașii” și ”Iubire ca în filme”. În prezent, acesta este la cârma a doua emisiuni de divertisment extrem de iubite de la noi din țară, ”Vocea României” și ”Românii au talent”, la ultima fiind prezentator alături de nimeni altul decât... Smiley, care i-a devenit și un bun prieten.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel