„Îmi pare rău că nu am bătut-o pe Ami”. Bia Khalifa, declarații controversate despre scandalul de la Sunt celebru scoate-mă de aici

Data publicării:

Bia Khalifa vorbește, pentru prima dată, despre scandalul cu AMI, de la Sunt celebru scoate-mă de aici, dar și despre intrigile din junglă. 

Bia Khalifa a fost descalificată de la Sunt celebru scoate-mă de aici, după ce s-a luat la ceartă cu AMI și a scuipat-o. Invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, vedeta a povestit cum au stat lucrurile, de fapt. 

De asemenea, blondina a vorbit și despre certurile pe care le-a avut lu Rux. 


„Participarea a însemnat foarte mult, am reușit să fac față până într-un punct. (...) Am avut dificultăți cu persoanele, nu pentru că sunt noi, mi-a fost greu cu ipocriții, mai ales cu cei din tabăra mea. Nu-mi plac cei care mint, dar se prefac a fi îngeri. Am remarcat acasă că erau ipocriți. Pentru mine, Ruxi este o nulitate. Este o manipulatoare care joacă rolul victimei. (...) Mi-am cerut scuze pentru o anumită situație, dar nimeni nu le-a acceptat”, a dezvăluit Bia Khalifa, în emisiunea de la PRO TV. 

„Îmi pare rău că nu am bătut-o pe Ami acolo”


Despre scandalul cu AMI, Bia Khalifa declară că îi pare rău că nu a bătut-o pe artistă, despre care spune că are ceva personal. 

„Îmi pare rău. Îmi pare rău că nu am bătut-o pe Ami acolo. M-am enervat cu existența ei inutilă, am plecat din cauza ei. Firește că am ceva personal cu ea. Lumea a fost rea cu mine, m-au judecat foarte mult.(...) Normal că am ceva personal că a zis că am zis de câine”, a mai spus artista.

Mai mult, ea a relatat un episod halucinant, care a avut loc după ieșirea din junglă, când i-a scris un comentariu artistei, la postarea acesteia despre moartea patrupedului ei. 

„Iubesc câinii. I-am scris condoleanțe și că îmi pare rău că ai rămas singură și în București, dar nu am zis nimic de câine(...) M-aș întoarce la Sunt celebru, scoate-mă de aici", a mai spus ea.

 

Cum o descrie Ruxi pe Bia Khalifa

 

Invitată La Măruță, Ruxi, sau Rux Opulenta, a ascultat declarațiile controversate făcute de Bia Khalifa și a spus că o compătimește pe aceasta. De asemenea, ea a spus și pe cine susține în competiție. 

"Bia este un copil marginalizat și am fost singura care a încercat să o înțeleagă, în prima seară am luat-o și am discutat, hai să facem să fie bine. Nu o să pot să spun despre ce e vorba. (...) Nu am nicio problemă cu ea, dar se poartă ca și cum noi am fi sclavii ei. (...) E un copil speriat, eu am înțeles asta. (...) Eu nu am nicio problemă să vorbesc cu ea, prietene nu avem cum să fim, e și o diferență mare de vârstă între noi. (...) Eu votez cu Anisia, o să postez și pe net asta.", a declarat Ruxi. 

 

 

Ami, reacție după ce a fost scuipată și jignită la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de către Bia Khalifa: „Colegii m-au avertizat”

 

Bia Khalifa și Ami s-au certat ca la ușa cortului, după ce vedeta site-urilor pentru adulți ar fi suspectat că artista a bârfit-o. Deși Ami a negat acest lucru, furia influeceriței a fost de neoprit, culminând cu un gest care a scos-o din concurs. Bia Khalifa a scuipat-o pe Ami, iar producătorii emisiunii au decis să o scoată din concurs pe blondină.

Totul ar fi pornit după ce blondina i-ar fi reproșat artistei că nu a câștigat niciun joc. 

„Nu te mai ofensa, AMI. N-ai jucat corect și chiar dacă jucai corect pierdeai. Nu ești în stare și trebuie să înțelegi. Tu pierzi mereu! (…) Ți-am zis că trișezi și nu ești bună de nimic. Ești foarte lingușitoare. (…) Îți e greu să zici că am păturica în ploaie? Te faci că nu vezi. Degeaba faci pe victima. Sunt întrebări la care trebuie să răspundă. Normal că mă enervez și o fac în toate felurile. Ești ultima speță! E o manipulatoare perversă. În fiecare zi mă încerci și îmi vine să te bat toată ziua. Te-aș bate, dar nu pot, că ești prea mică”, a spus Bia Khalifa.

Ami, despre scandalul dintre ea și Bia Khalifa

Într-un interviu recent, Ami a vorbit despre conflictul dintre ea și Bia Khalifa.

„O ceartă la care am refuzat să particip. Ea este o fire vulcanică, se aprinde foarte repede și, de cele mai multe ori, nici nu știam de la ce pornea să se certe cu noi. Ea s-a certat cu toți pe rând, nu a avut o problemă doar cu mine. Eu sunt o persoană tolerantă, care înțelege destul de multe tipare de comportament, însă lucrurile pentru mine au niște limite clare. În momentul în care ele sunt depășite, iau atitudine.

Cei care s-au uitat la emisiune în fiecare episod au văzut exact cum au evoluat lucrurile între noi. Au fost momente în care i-am luat apărarea în fața colegilor, și momentele acelea s-au văzut și acasă. Cred că faptul că am evitat-o și că nu i-am mai oferit atenția de care avea nevoie a determinat-o să-și iasă din minți și să recurgă la astfel de gesturi. Doar ea știe ce a fost și ce e în sufletul ei”, a declarat cântăreața pentru viva!

Artista a recunoscut că la începutul emisiunii s-a înțeles foarte bine cu Bia, însă lucrurile au degenerat pe parcurs. 

„La început, ne-am înțeles bine. Mi-a fost simpatică, deși colegii m-au avertizat de cum am intrat în junglă. Atâta timp cât un om îmi oferă respect, îl ofer și eu, indiferent de ce se spune despre el. Aparent, lucrurile păreau să fie pașnice din partea ei. Ulterior, am realizat că erau doar de fațadă. Dintr-odată și fără motiv, a început să vorbească urât cu mine și despre mine. Mă acuza de tot felul de lucruri care erau doar în imaginația ei. Mi-am dat seama la un moment dat că nu e pe deplin sinceră și am lăsat lucrurile să evolueze de la sine și să își arate singură adevărata față. Fiecare om este cum își dorește el să fie, însă eu mi-am dorit să păstrez cât mai mult distanța”, a povestit AMI.

De asemenea, Ami a mărturisit că a iertat-o deja pe colega sa. 

Am iertat-o de mult! Însă iertarea la mine nu înseamnă să mai țin neapărat legătura cu persoanele respective. Merg mai departe cu inima ușoară și prefer să rămân în minte cu câteva dintre părțile ei bune, cu momentele în care, aparent sau nu (nici nu mai contează), ne-am înțeles. Îi doresc tot binele și succes în tot ceea ce face!”, a spus AMI.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel