Imagini rare cu Gabriela Cristea din tinerețe. Vedeta a făcut balet în emisiunea lui Cătălin Măruță în urmă cu mai bine de un deceniu / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, instagram

În urmă cu mai bine de un deceniu, Gabriela Cristea a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, care se numea pe atunci „Happy Hour”, și a făcut balet. Iată cât de bine dansa și ce mișcări de balerină avea.

Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, are multe talente ascunse. Vedeta de televiziune a făcut balet timp de mulți ani în copilărie. A petrecut sute de ore în sala de dans, dar și la pian, acolo unde și-a format simțul artistic. Cu toate acestea, cariera ei în balet și muzică s-a întrerup brusc atunci când Gabriela Cristea a prins gustul televiziunii, la vârsta de 18 ani. S-a înscris la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și balerina a devenit vedetă media.

Gabriela Cristea a debutat în televiziune la doar 20 de ani. În 1994, vedeta și-a început cariera la TVR1,  fiind prezentatoare a concursului Eurovision. Până în februarie 1996, vedeta a prezentat mai multe emisiuni de divertisment difuzate de Tele7abc.

În urmă cu mulți ani, Gabriela Cristea a mers la emisiunea lui Cătălin Măruță, care se numea pe atunci „Happy Hour” și a făcut ce a învățat în copilărie, și anume balet. Vedeta s-a descurcat de minune, motiv pentru care toată lumea prezentă în platou a apreciat-o pentru calitățile sale atât fizice, cât și pentru dansul ei. Un videoclip a fost postat recent de interanuți pe rețelele sociale.

@neskssa #emisiunitv #dance #talent #gabriela #gabrielacristea #foryou #fy #foryoupage #emisiunitv #foryoupage #fyyyyyyyyyyyyyyyy #fyppppppppppppppppppppppp #videos #tiktok #viralvideo #showbizz #fypシ #parati #lovestory #story #xh #xyzbca #story #fypシ゚viral ♬ sunet original - Sierra

Te-ar putea interesa și: Tavi Clonda a surprins-o pe Gabriela Cristea, în timp ce-i folosea aparatul de fitness: „Hai măi, prințesică, vezi-ți măi de treaba ta! Ăsta e pentru mușchi”

Te-ar putea interesa și: Ce îi reproșează Tavi Clonda Gabrielei Cristea: „Chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte...”

Internauții au reacționat imediat: „Toate trec în viață. La bătrânețe trăim din amintiri”

După ce au văzut-o pe Gabriela Cristea în emisiunea lui Cătălin Măruță, filmată de mai bine de un deceniu, internauții au reacționat: „Dacă avea părul făcut coc era ca o balerină. Toate trec în viață. La bătrânețe trăim din amintiri. Doar la bătrânețe ne dăm seama cât de frumos era pe atunci”; „Doamne, cât de frumoasă și suplă era. Dar anii trec peste noi toți. Nimeni nu mai rămâne tânăr peste zeci de ani”; „A fost odată ca-n povești, a fost ca niciodată, din rude mare împărătești o prea frumoasă fată”; „E minunată. Victoria, cea mică, seamănă cu ea. Gabriela e un om minunat. Este plină de viață. A dansat foarte frumos”; „Formidabilă”; „Superbă”; „Tinerețe”; „Ce păr frumos”; „Talentată și frumoasă”; „E superbă, a îmbătrânit frumos. Cele care spuneți că e balenă, are doi copii, să vă văd și pe voi să arătați atât de bine”; „Frumoasă femeie și ambițioasă. Felicitări pentru tot. Meriți să fii fericită”,  au fost doar unele dintre comentariile lăsate de internauți la postare. 

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea, mesaj acid pentru cei care-i judecă fetițele: „Perfectelor le spun că majoritatea copiilor sunt așa”. Fanii o contrazic și lansează noi critici



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel