Tavi Clonda a surprins-o pe Gabriela Cristea, în timp ce-i folosea aparatul de fitness: „Hai măi, prințesică, vezi-ți măi de treaba ta! Ăsta e pentru mușchi”

Data publicării:

Tavi Clonda a făcut un videoclip pe rețelele de socializare în care a surprins-o pe Gabriela Cristea încercând să facă sport. 

Proaspăt întorși din vacanța din Maldive, Tavi Clonda pare pregătit să-și recapete silueta pe care o avea înainte de concediu, dar și înainte de sărbători, motiv pentru care i-a cumpărat un aparat special de fitness chiar la el acasă. Imediat ce soția sa a surprins acest obiect în living, a încercat să vadă dacă se descurcă în a-l folosi și dacă poate, la rândul ei, să facă sport. Nu a trecut mult timp însă și vedeta a fost surprinsă de soțul ei, care i-a recomandat să nu mai continue să-l folosească, dacă nu-și dorește să se accidenteze. 

„ Ce faci, iubirică?”, spune Tavi Clonda. 

„Uite, studiez problema că dacă ai luat tu un aparat nou... ”, a zis Gabriela Cristea.  

„Nu știu la ce poți să îl folosești tu pe ăsta. Vezi să nu te accidentezi! Hai măi, prințesică, vezi-ți măi de treaba ta! Ăsta e pentru mușchi. E pentru mine, prințesică.”, a continuat artistul.

„ Vrei să îți arăt ce exerciții se fac? Deci fii atent! Eu de săptămâna viitoare încep cu alergare. 5 minute, nu îmi trebuie mai mult de la început. Eu nu pot bicicletă, nu îmi place. Prima săptămână 5 minute, a doua săptămână 10. Bine, hai, la revedere, mă duc să iau niște umerașe!”, a mai spus prezentatoarea.

VEZI și: Ce îi reproșează Tavi Clonda Gabrielei Cristea: „Chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte...”

Motivul pentru care Gabriela Cristea s-a îngrășat

Gabriela Cristea recunoaște faptul că în ultimii ani a pus câteva kilograme în plus și, indiferent de cât de mult și-a dori să le dea jos de-a lungul timpului, vedeta spune că pur și simplu nu reușește asta. De vină sunt tratamentele pe care le-a făcut pentru a putea avea copii, spune aceasta, care mărturisește că din acel punct, întregul organism s-a schimbat.

“Nu mă simt bine fizic și am început să obosesc foarte tare. În momentul în care am făcut tratamentele hormonale pentru sarcină am început să mă îngraș și, până să am fetele, era foarte simplu pentru mine.

Dacă luam un kilogram 2-3-5, mă reglam foarte repede, în două săptămâni eram ok, acum nu mai pot, efectiv nu mai pot. Nu mai pot să țin cură de slăbire.

Mi se pare cumva că poate o las pe ultimul plan și mi se pare important, până la urmă, și cum arăți, dar eu cred că o femeie, dacă se îngrijește, e frumoasă și e frumoasă oricum, și cu 5 kilograme în plus, și cu 10 în plus”, a spus Gabriela Cristea în podcastul Acasă la Măruță.

Citește și: Gabriela Cristea, mesaj acid pentru cei care-i judecă fetițele: „Perfectelor le spun că majoritatea copiilor sunt așa”. Fanii o contrazic și lansează noi critici

A ținut diferite diete

În urmă cu ceva timp, vedeta le dezvăluia fanilor care este dieta pe care o urmează în prezent și cu ajutorul căreia își propune să recapete silueta de odinioară.

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot. De dimineață mă gândesc și până seara îmi trece. M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am și reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări.”, spunea în trecut Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel